2777
2789

من پارسال که اومدم بخرم بوش و سامسونگ نبود، دوو و اسنوا هم جمع کرده بودن تا گرون کنند. همینجوری از سر کلافگی و اینکه دیگه قاطی کرده بودم، سام خریدم. در حالیکه خیلی نارضایتی ازش تو دی جی کالا نوشته بودن ولی مال من شکر خدا عالیه، همه بلایی هم سرش اوردم میوه و سبزی هم برام میشوره. خدا حفظش کنه

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت استفاده کردی؟ چه مدلیه؟ نمیدونم چرا بعضیا میگن خیلی عالی نیست

نه خیلی خوبه 

ما سه سبده خریدیم

خیلیم خوب تمیز میکنه

حتی قابلمه های خیلی چرب رو هم عالی تمیز میکنه

به شرط اینکه نمک و صابون خوب استفاده کنید

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

نه خیلی خوبه  ما سه سبده خریدیم خیلیم خوب تمیز میکنه حتی قابلمه های خیلی چرب رو هم عالی تمیز ...

میخواستم دوو بخرم ولی نمیدونم چرا نظرا متناقضه میگن تو تایم پایین خیلی تمیز نمیشوره حقیقتا استرس گرفتم و دو دل شدم

میخواستم دوو بخرم ولی نمیدونم چرا نظرا متناقضه میگن تو تایم پایین خیلی تمیز نمیشوره حقیقتا استرس گرف ...

نه عشقم ما داریم راضیم هستیم ولی بازم بپرس و تحقیق کن 

فقط ایرانی نخر چون کیفیتاشون پایینه(البته این نظر منه ها)

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

من پارسال که اومدم بخرم بوش و سامسونگ نبود، دوو و اسنوا هم جمع کرده بودن تا گرون کنند. همینجوری از س ...

عزیزم سام ایرانیه؟ قطعاتش مال کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنی منم خیلی سردرگمم

عزیزم سام ایرانیه؟ قطعاتش مال کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنی منم خیلی سردرگمم

اره ایرانیه 

موتور همه اشون چینیه بدنه ایرانیه 

ببین من واقعا شانس اوردم تا الان خوب بوده، چون بعدش دیدم خیلی توی دی جی ازش بد گفتن. من خریدم 14 تومن و قشنگ صد برابرش برام کار کرده. از همه منوهاش هم استفاده کردم. 

خب ددو ایرانیه دیگه درواقع مونتاژ ایرانه

اره مونتاژ ایرانه ولی خب در اصل کره ایه البته اگه فِیک نباشه😂🤌🏼

اره ایرانیه  موتور همه اشون چینیه بدنه ایرانیه  ببین من واقعا شانس اوردم تا الان خوب بود ...

مبارکت باشه عزیزم ان شالله سالهای سال برات مثل روز اول کار کنه😊

خدا کنه یه چیز خوب قسمت منم بشه😁

مبارکت باشه عزیزم ان شالله سالهای سال برات مثل روز اول کار کنه😊 خدا کنه یه چیز خوب قسمت منم بشه😁

مرسی عزیزم

قربونت

بکو هم شنیدم خوبه 

دوو هم خیلی معروفه

جی پلاس هم مثل سام بگیر نگیر داره. 

شما از اطرافیانت کسی دوو داره؟

اره دوستم داره

مدلشو نمیدونم 

حدود 1 ساله خریده چند ماه بعد از ما 

اونم راضیه ولی مثلا قابلمه و ماهیتابه و میوه و سبزی و اینها رو باهاش نمیشوره. حالا نمیدونم چرا

سلام عزیزم 

ماشین ظرفشویی دوو بین ایرانیا خوبه ولی خب برندای خارجی کیفیت بالاتری دارن، باز پیشنهاد می کنم یه سر به دسته بندی ماشین ظرفشویی بزن.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.