فریما۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 41 عنوان حسود شدم 192 بازدید | 9 پست یه مدت خیلی حسادت میکنممثلا یکی از کسی تعریف کنه از لباس یا کارای کسیخیلی حسادت میکنم هی میشینم فک میکنم چرا ب من نگفتم چرا فلانیا مثلا کسی جایی میره همش فک میکنم چرا ب من نگفتنجمع شدن این و اون منو نگفتنب نظدتون چکار کنمخیلی عصبی ام بابت این موضوع 1402/05/04 | 16:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helma5164 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 924 منم همینطوری شدم خیلی بده ازخودم انتظارنداشتم اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
فریما۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 41 منم همینطوری شدم خیلی بده ازخودم انتظارنداشتم همش فک میکنم میبینی ساعت هاس دارم حرص میخورم😔😔😔
فریما۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 41 برات مهم نباشن ادما چند سال هی میخام همینکار کنم نمیتونمیه هفته یهو بیخیال میشم بعد دوباره زنگ میزنم میشینم غصه اون یه هفته رو میخورم ک از هیچی خبر نداشتم
مهدی_مهدی_ عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 269 شاید فکر میکنید مرغ همسایه غازه 😊یعنی اعتما به نفس شما کم شده حالا یک مطلب دیگه؛ من وقتی حسودیم میشه دعا میکنم برای طرف مقابل مثلا میگم خدا بیشتر بهش بده یا محبوب تر بشه و حالمو بهتر میکنهچونکه خدا این دعا رو چندین برابر در حق خودم مستجاب میکنه ان شاءالله
helma5164 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 924 همش فک میکنم میبینی ساعت هاس دارم حرص میخورم😔😔😔 دقیقامنم😔من روخواهرشوهروجاریم بیشترحساس شدم ازخودم بدم میادله جاریم حسادت میکنم آخه چیزی واسه حسودی نداره اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
فریما۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 41 دقیقامنم😔 من روخواهرشوهروجاریم بیشترحساس شدم ازخودم بدم میادله جاریم حسادت میکنم آخه چیزی واسه حسو ... منم به دختر خاهر شوهرمیا خاهر شوهرم خیاطی میکنه از لباساش تعریف میکنن من حسودی میکنماصن رد جور شدم
helma5164 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 924 منم به دختر خاهر شوهرم یا خاهر شوهرم خیاطی میکنه از لباساش تعریف میکنن من حسودی میکنم اصن رد جور ش ... وای من اندیشه دارم فکرمیکنم بایدروخودمون کارکنیم خیلی حس بدیه واقعا اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
فریما۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 41 وای من اندیشه دارم فکرمیکنم بایدروخودمون کارکنیم خیلی حس بدیه واقعا فک کنم سرمون گرم شه بهتر بشهمن خیلی بیکادم فک کنم واس اینه