2777
2789

تا چقدر باید باشه. مثلا به هم میگید؟ اصلا نمیگید چیکار می‌کنید؟! مخفی میکنید؟ خانم و آقا هم معتقد هستم فرقی نداره اگه تصمیم گرفتند نگن هر دو چیزی نگن اگه تصمیم گرفتند در حد مختصر بدونند باز هم مثل هم

تعداد رای : 38
نظرسنجی
کلا هیچی نه میگم نه میپرسم
22
57%
در حد کلی میگم و میپرسم
13
34%
با جزئیات کامل
3
7%

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همه چیو ب همسرم گفتم و‌گذشته همسرمم میدونم

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

اولا جنبه و درک طرفو درنظر میگیرم یه سریا جنبه ندارند شکاک میشن و..

دوما حداکثر به صورت کاملا کلی باید گفت که صداقت هم رعایت شه بیشترش بعدا باعث مشکل میشه قطعا

اگه بخواد بدونه حقشه

روابط قبلی تو تا جایی که به زندگی الانت لطمه نزنه نیازی به گفتنشون نیست اینجوری فقط همسرت حساس میشه و وسواس فکری میگیره

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد
روابط قبلی تو تا جایی که به زندگی الانت لطمه نزنه نیازی به گفتنشون نیست اینجوری فقط همسرت حساس میشه ...

خودم گزینه دو مد نظرمه اونم اگه بپرسه اگه نه هم که هر دو هیچ اطلاعی از گذشته هم نداشته باشیم یکم سخته

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

ازدواج سابق رو باید بگی .ولی اینکه بینتون چی گذشته رو من گفتم

اون که نه منظورم همینه مثلا مرد میگه آقا من تو دوره دانشجویی با همکلاسی مثلا ۱ سال رل بودم یه چیز کلی 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز