2777
2789
عنوان

شرایط این مورد خوبه؟

184 بازدید | 9 پست

فقط شرایط مالیش میگم زیر ۳۰ سال 

کارمند حقوق معمولی

ماشین تیبا

یه واحد یک خوابه ۱۰ سال ساخت

حدود ۱۰۰م هم براش مونده بعد خرید خونه

تحصیلات هم دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 

اینها رو از خودش داره بعد ریسک پذیر هم نیست میگه با این وضعیت اقتصادی فقط در حد همین زندگی معمولی می‌تونه داشته باشه اینکه تصور کنم فردا ماشین شاسی بلند یا خونه لاکچری و مسافرت خارجی بتونه فراهم کنه نیست   

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

آره خوبه.

حالا یه سوال شما همچین تصوراتی داری؛ خونه لاکچری و ماشین شاسی و... سطح خودت توی خونه ی پدری چطور بوده؟! و اینکه شاغلی یا نه؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی ب سطح زندگیتون داره بنظر من خوب نیس

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
آره خوبه. حالا یه سوال شما همچین تصوراتی داری؛ خونه لاکچری و ماشین شاسی و... سطح خودت توی خونه ی پد ...

خودم دانشجو مسافرت یه بار دوبی یه بار ترکیه فقط ولی داخلی مثلا شمال بریم ویلا بگیریم زیاد حالا شاسی مثلا ۱۰ میلیاردی نه یا خونه لاکچری نبود حداقل ۲ خوابه و نوساز بعد دیگه تفریحات کنسرت و کافه و اینا هم باشه

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بستگی ب سطح زندگیتون داره بنظر من خوب نیس

آخه همینم الان آدمهای ۴۰ - ۵۰ ساله ندارند همین کارمند بودنش و درآمد ثابت و بیمه خودش یه آپشنه حالا از اون طرف مثلا بتونه نهایتاً وام بگیره ماشین یه درجه ارتقا بده یا مثلاً داخلی خونه رو دستی بهش بکشه کلا خودش میگه ریسک پذیر نیست که سرمایه گذاری تو بازار کنه استعداد دیگه ای هم نداره به قول خودش سرم تو درس و کتاب بود 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

آخه همینم الان آدمهای ۴۰ - ۵۰ ساله ندارند همین کارمند بودنش و درآمد ثابت و بیمه خودش یه آپشنه حالا ا ...

ب نظر من شرایط زندگیتو با خودت مقایسه کن اگر اطراف شما ادما تو ۵۰ سالگی این شرایطم ندارن پس کیس خوبیه جواب بده اولم گفتم بستگی ب سطح زندگیتون داره 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
زیر سی سال درامدش به خونه و ماشین رسیده خوبه

به قول خودش چندتا شانس خوب هم آورده مثلا ماشین ثبت نامی هست قبل از گرونی ها یا خونه هم وام مسکن گرفته هم وام ضروری و اداره و رهن هم داده تا تونسته بگیره ماهانه خیلی قسط داره الان البته سال دوم خونه هست کرده رهن و اجاره یکم از اقساط با اجاره میده

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

خودم دانشجو مسافرت یه بار دوبی یه بار ترکیه فقط ولی داخلی مثلا شمال بریم ویلا بگیریم زیاد حالا شاسی ...

واقعا تو این موارد بستگی به خودت داره. بشین قشنگ با خودت فکر کن اگه نتونست برسه به اونجایی که تو دلت میخواد بهش سرکوفت نیزنی یا نه؟ از زندگی کردن باهاش لذت میبری یا نه؟!

اگه مسائل مالی خیلی برات مهمه؛ با کسی ازدواج کن که سطحش از این آقا بالاتر باشه. چون به قول خودش زندکیش در حد معمول جامعه ست. پس شاید نتونی مسافرت و کافه و رستوران بری؛ یا نهایت سالی یکی دوبار. اگه هم توقع مالی زیادی نداری؛ خب به نظرم شرایطش برای یه جوون زیر ۳۰ خوبه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)