2777
2789
عنوان

دوستان یلحظه.. ❤️

97 بازدید | 17 پست

عزیزای دلم 

من یه فرد کوچیکی ام که دلم میخاد براتون نذر صلوات کنم به نیت حاجت رواییتون❤️

نمیخام برام صلوات بفرستین یا هرچیز دیگه.. 

همینکه بشنوم یه نفر حاجت روا شده برام یه دنیا ارزش داره❤️

نازنینا من به نیت 14 معصوم 14 صلوات نذر میکنم براتون و 5 تاشو نمیفرستم و گرو میذارم پیش امام حسین.. فقط ازتون خواهش میکنم حاجت روا که شدین بهم بگین حتمن تا نذرتونو کامل کنم❤️

خدای ما خیلی بزرگه... امام حسینم که خودتون میدونید دیگه عشقه عشق🖤

مهربونا از خدا میخام شرمندتون نشم و دعام هر چه زودتر در حقتون مستجاب شه❤️ کامنت بذارید لطفا.. 

تورقران برای من دعا کن اسمم حدیث زیاد وقتی نداریم دیگه دعا کن همین خونه امروز دیدیم بتونیم اجاره کنیم تورخدا😭😭😭❤️❤️❤️

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن زندگیمون عین قبل بشه همه باهم مهربونم باشم و کار و بار پدرم خوب پیش بره و حال پدرم خوب باشه ممنونم ازت♥️♥️

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
تورقران برای من دعا کن اسمم حدیث زیاد وقتی نداریم دیگه دعا کن همین خونه امروز دیدیم بتونیم اجاره کنی ...

چشم حتمن قلب من❤️

حاجت دلتو اول به خدا بعدم به امیرالمؤمنین حواله کردم❤️

چشم حتمن قلب من❤️ حاجت دلتو اول به خدا بعدم به امیرالمؤمنین حواله کردم❤️

خداخیرت بده😔🙏❤️

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
دعا کن پدرم مرخص شه خون لخته نشه توده برنگرده انشاالله حاجت روا باشی

نه انشالله همچین اتفاقی نمیفته 

توکلت ن به خدا باشه عزیزم 

نذرتون انجام شد حاجتتون رو اول به خدا بعدم به حضرت رقیه سپردم❤️

دعا کن زندگیمون عین قبل بشه همه باهم مهربونم باشم و کار و بار پدرم خوب پیش بره و حال پدرم خوب باشه م ...

عزیزکم حتمن که دعات میکنم❤️🥺

انشالله همون اتفاقایی که دوس داری بهترش برات پیش بیاد ❤️

حاجت روا شی قلبم 

خواستتون اول به خدا بعدم به علی اصغر حواله کردم❤️

بچه میخوام دعام کن معجزه لازم دارم

واسه شما ویژه تر دعا میکنم قلبم 

امیدوارم یه جفت نی نی سالم و صالح بیاد تو دلت همین روزا و بمونه برات 

انشالله سال دیگه این موقه بچه هاتون سالم بغل گرفته باشی❤️

حاجت روا شدی بهم میگی؟ میخام نذرتو کامل کنم❤️

خواستتون اول به خدا بعدم به حضرت رقیه سپردم❤️

واسه شما ویژه تر دعا میکنم قلبم  امیدوارم یه جفت نی نی سالم و صالح بیاد تو دلت همین روزا و بمو ...

قربونت برم حاجت روا بشی با اون دل پاکت. درخواست دوستی میدم قبول کن یه یادداشتی بذارم اسمت یادم نره تاپیک رو هم ذخیره میکنم