2777
2789
عنوان

پیشونی بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ تا خواهر شوهر دارم ۳ تاشون پیشونیشون اتوبان قم تهرانه 🤣کا البته از نظر من خیلی شیک و خوشکله چهره هاشون قداشونم ماشالله ۱۷۸ به بالا ولی بخت و اقبال تیره و تار متاسفانه واقعا زیبایی و قدو بالاشون زبان زده فامیله

خودم ک پیشونیم بلنده تقریبا خوش شانسم نسبت به اطرافیانم

اینا که شوخیه عزیزم اولا خدارو هزااااااران  بار شکر که خوشبخت و خوش شانسی انشالله روز به روزم بیشترو بیشتر بشه بعدم اینکه خوشبختی اصلا ربطی به ظاهر نداره اون قضیه ی خواهر شوهرام و بخون که بالاتر گفتم

متخصص بردن موضوع تاپیک به ناکجا آبادیم🤣روی هم رفته اسی ناشکری نکن پیشونی بلند خیلی ام شیکه فقط باید بلد باشی چطوری این زیبایی که خدا داده رو بیشتر کنی مدل موهای خیلی خوبی هست تو نت سرچ کن برات میاد مختص پیشونی های بلنده اتفاقا دست تو خیلی باز تره واسه مدل مو و رسیدن بیشتر به خودت تا ما پیشونی کوتاه ها

متخصص بردن موضوع تاپیک به ناکجا آبادیم🤣روی هم رفته اسی ناشکری نکن پیشونی بلند خیلی ام شیکه فقط باید ...

خودم مشکلی ندارم

ولی بعضیا میگن اتوبان همت و... یکم اذیت میشم

هر چند که همیشه به خودم میگم به این حرف ها اهمیت ندم ولی خب باز تاثیر میذاره

بله خوبیش اینه بهتر مدل میگیره

خودم مشکلی ندارم ولی بعضیا میگن اتوبان همت و... یکم اذیت میشم هر چند که همیشه به خودم میگم به این ...

خیلییییییی ام شیکه اتفاقا اعتماد به نفست بالای بالا باشه و با چند مدل موی،شیک بزن تو برجک اونا که میگن اتوبان همتی