2777
2789
عنوان

پیشونی بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 38 پست
من پیشونیم باند چتری هم نمیاد😢😂

بد زدی شاید تا روی مژه بزن😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا به نظر من پیشونی بلندا خیلی جذاب ترن چرا هرکی هرچی نداره دوس داره ولی انصافا پیشونی بلند شیک ...

دقیقا

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

پیشونی بلند که خیلی شیکه اروپایی ها، ب ازیگرای خارجی اکثرا پیشونی بلند دارن و به راحتی محکم می بندن ...

موهام بلنده دلم نمیاد چتری بزنم😅

ولی شاید هم بهم بیاد

از اون ورم مو روی پیشونی ممکنه اذیت کنه

توی کشور های عربی و هندی و ایران خودمون اکثرا پیشونی ها کوتاه هست واسه همین شاید شما فکر می کنی پیشونی بلند زشته چون اکثرا پیشونی کوتاه دیدی اطرافت

ولی مثلا توی کشور ها و قاره های دیگه اکثرا پیشونیشون بلند هست

مثلا بازیگرای معروف رو ببین اکثرا پیشونی شون بلنده

پیشونی بلند واقعا خیلی شیکه

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

موهام بلنده دلم نمیاد چتری بزنم😅 ولی شاید هم بهم بیاد از اون ورم مو روی پیشونی ممکنه اذیت کنه

عزیزم قرار نیست کل موهات رو کوتاه کنی که فقط قسمت جلوی موهات رو چتری کن

باور کن روی پیشونی بلند خیلی جذاب میشه