2777
2789

خب با کم شروع کن رفته رفته زیاد کن

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان برای شروع اصلا دیر نیست با اینترنت خداحافظی کن چون اون تنها عاملی که فکر میکنی عقبی آخر هفته ها برنامه ریزی کن برو نت گردی تابستونم آدم نمیتونه زیاد بخونه با ساعت مطالعه کم شروع کن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
حس میکنم خیلی عقبم باید تا آخر تابستون دهم و یازدهمو جم کنم اول تیر ماه روزی7/8ساعت بود الان10

پشت کنکوری؟

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●

به خدا دیر نیس اینو یه ماه مونده به کنکور میفهمی حرف منو یادت باشه .... وقتی دو هفته مونده به کنکورت میفهمی حتی دو ماه هم برات کافی بوده ... 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
بنظرت میرسم تا دوماه دیگ تموم کنم درسارو!؟ 

تمام تلاشتو بکن نرسیدی هم اصلااااا اشکال نداره طول سال باز از اول درسارو میخونی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
به خدا دیر نیس اینو یه ماه مونده به کنکور میفهمی حرف منو یادت باشه .... وقتی دو هفته مونده به کنکورت ...

بنظرت با چ تایم مطالعه ای شروع کنم خوبه؟ 

روزی8ساعت خوبه از هفته بعد ولی پیوسته؟