2777
2789
عنوان

یه سوال

58 بازدید | 5 پست

دهه هشتادیا ک دیدین یا دهه هفتادیا 

دیدین تابه حال آدم بی ادب و اهل همه چیز آدم شده باشه یعنی اهل این دهه باشه

چون واقعا من تعداد هیلی خیلی کمی میبینم

بگو اللهم عجل لولیک الفرج واسه ظهور

الان منم راجبش تاپیک زدم همزمانننننن😐🤣

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

چرا دهه هفتاد و. هشتاد و به مسخره میگیرین؟چه ربطی به دهه داره الان مثلا فکر کردین دهه ۶۰ و ۵۰ خیلی عاقل و آدم بودن؟ بکشین بیرون دگ اه 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من دهه هفتادیم

یه دوستی داشتم از مهمونیای مختلط و پارتیا نمیشد جمش کرد،سکس و مشروب و..همه اینارو انجام میداد ازدواج کرده یه بچه داره الان اینقد خوب شده ک هیچکدوممون باورمون نمیشه اون همون ادم باشه

دخترعمم اونقدی دوست پسرداشت و همه کارمیکرد ازدواج ک کرد توبه کرد خیلی هم پشیمون بود اونم بچه داره ی خانم کدبانو و باحیاشده😕 دهه هشتادو نمیدونم

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

اصلا ادم شدن به دهه ربطی نداره که عزیزم 

همونطور که بد بودن هم به دهه ربط نداره 

الان یکی بیاد بگه کل بازاریا فلان کارن درسته؟ 

یا بیان و بگن کل دکترا فلان کردن درسته؟ 

البته من مثال زدم و قصد توهین به هیچ صنفی رو ندارم

دوتا خواهر از یه خانواده شبیه هم نیستن چه برسه به ادمای مختلف با فرهنگ و خانواده متفاوت  

اگه کسیم واقعا تو تغییر جدی باشه حتما تغییر می کنه

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●