2777
2789
من پریودیام منظم بود اما pcoخیلی شدید داشتم و حتی فولیکول غالبم نداشتم ی دوره دارو مصرف کردم و شکرخد ...

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منک مجردم تنبلی دارم بعدازقطع قرص دوباره نامنظم شد

ازبس بداخلاق و خابالو شده بودم دیگ نرفتم دکتر 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم...  اگه دوست داشتی برو این مطال ...

ممنونم ازت مهربون لطف کردی حتماا🌱😘😍

خدای من...🤍 تمام‍ زندگی ام را خودت نقاشی کن🫵🏻❤️‍🩹 من به قل‍م‍ طُ ایمان دارم‍ :)🖌️️
ادم سالم هم فقط هرماه ۲۰درصد شانس بارداری داره عزیزم  زنداداش من هیچ مشکلی نداشتن ۶ماه کشید حا ...

من نا منظمی پریود بهم استرس وارد میکنه الان سه ماه منظم بودم این ماه پریود نشدم

بیبی چکم هم منفی بود

هیچ علایم پریودی هم ندارم

بیشتر از بچه اینه ک عذابم میده 

چقدر خوب برای منم دعا کن❤️

سلامت باشی عزیزم‌

خدا بهت یه بچه ناز بده

من تا زمانی‌ که تو انتظار‌بودم باردار نشدم

دقیقا از زمانی‌که تقویمو چک نکردم زدم به بیخیالی شد

توصیه میکنم‌دارو‌مصرف کنی بیخیالم باشی❤اگر اضافه وزنم داری یکم کم‌کن

منم تنبلی دارم بدون دارو پریود نمیشم،دوماه دارو لتروزول برای بارداری مصرف کردم وباردار شدم ولی سقط شد،بعدش دیگه یه مدت بیخیال بارداری بودم تا اینکه همینطوری خود به خود بدون دارو باردار شدم خداروشکر😍فقط خدا باید بخواد

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

یا من زیادی ریلکس بودم یا شما زیادی عجولین 

یه سال اقدام کردم خدایی بدون ناراحتی 

یه سال رفتم دکتر بازم نشد 

یه سال دوباره ول کردم بازم نشد 

دوباره یه سال دیگه رفتم دکتر بازم نشد 

تا یه سال دیگه دکترمو عوض کردم رفتم پیش متخصص بعد سه ماه باردار شدم پوچ بود سقط شد بعد سقط بعد هشت ماه باردار شدم شکر خدا

چه شانسی داشته خداروشکر بچه دار شده من ماه دوم اقدامم نشد ک مادر بشم

هنو ماه دوم 

شاید یه درصد راه درازی در پیش داشته باشی پس نباید از الان نا امید بشی

من خودم تنبلی خفیف دارم دو سال اقدامم نشده

ولی ما با قدرت در کنار درمان پیش میریم