2777
2789
عنوان

بارداری

230 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من میخوام این ماه واسه بارداری اقدام کنم ولی خیلی استرس دارم از طرفی اینکه از حامله نشم یااصلا نمیدونم کی اقدام کنم اطلاعاتیم راجب زمان تخمک گذاری ندارم😢😢پریودیمم نامنظمه 😭

اصلا اگه حامله نشم چی😭😭😭😭

میشه بهم کمک کنید اینم بگم دیروز پریود شدم 😢کی باید اقدام کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فردای پریودیت یک شب درمیون اقدام داشته باش تا پریود بعدی...‌عزیزم ان شالله سریع باردار میشی و دامنت سبز میشه بحق علی اصغر حسین

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
چکاپ و آزمایش های قبل بارداری رو دادی؟

آزمایشو دادم همچی اوکی بود ولی سونو نرفتم مبترسم برم بگن مشکلی هست میخوام این ماه اقدام کنم اگه دیدم اتفاقی نیفتاده بعد برم سونو 😔

برو اول سونو گرافی ببینم تنبلی کیستی مداشته باشی بعد روزی نیم ساعت تند تند راه برو تقویتی هم بخور گرمی هم بخور از روز اول سیکلت تاروز 101214روز ازاد شدن فولیکول برا بارداری البته قبلش هم نردیکی کنی ایرادی نداره

ای بابا سخت نگیرید.  هر وخ کردید بریزید تو 😂😂ب همبن راحتی.  بخودت استرس نده عادی باش ع ...

خب اگه باردار نشم چی من عاشق بچم درحدی که بچه مردمو میبینم ذوق زده میشم

اینجوری که از الان انقد استرس داری مطمئن باش حالا حالا ها حامله نمیشی!

حاملگی خیال راحت میخواد‌، استرس سمّه

به خدا توکل کن و فقط آرامش داشته باش

اینو بدون هر زوجی که هردوشون کاملااا سالم باشن بازم ممکنه تا یک سال طول بکشه تا حامله بشه

اگر سنت زیر ۳۵ هست تا یک سال نباید نگران بشی.

از کیت تخمک گذاری میتونی استفاده کنی

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤
از فردای پریودیت یک شب درمیون اقدام داشته باش تا پریود بعدی...‌عزیزم ان شالله سریع باردار میشی و دام ...

وای مرسی خدا ازدهنت بشنوه ایشالله هرکی که دلش بچه میخواد خدا بهش بده چون میدونم اگه نشه بدترین حس دنیاست 😢

برم داروخونه بگم کیت بده ؟؟؟اصلا نمیدونم چیه 

آره عزیزم 

دقیقا مثل بی بی چک هست

فک کنم تو هر بسته ۵ تا هست

از روزی که حس کردی داری به تخمک گذاری نزدیک میشی شروع کن به استفاده 

روزی یکی رو بزن 

هروقت دوتا خط کامل پررنگ شد اون روز ، روز تخمک گذاریته 

چون پریودت نامنظمه سعی کن یه دفترچه برداری علائمت رو با تاریخ بنویسی