2821
2789
عنوان

ازدواج

167 بازدید | 17 پست

سلام خوبین

داداش دوستم مدتی هست خواستگارمه ارشد داره دو سه ماه دیگه سربازیش تموم میشه چند باری اصرار کرده باهم صحبت داشته باشم خونواده ی خوبی هم هستن مشکل اینجاست فعلا کار نداره

ینی پارسال که دفعه اول گفته بودن گفتن که چون سربازه جایی نمیتونه استخدام شه اسنپ کار میکرد

سربازیشم که دو سه ماه دیگه مونده و کار نداره 

صحبت کنم باهاش به نظرتون؟ 

من این ریسک رو نمیکنم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ارشد چی داره؟؟ شاید بتونه تو شرکتت بره یا ازمون بده 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اوضاع سختی شده💔

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
روانشناسی

پوفف خیلی سخته کار داراش موندن تو زندگی 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بستگی داره چن سالته؟میخواد دوست بشه یا ازدواج کنید 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
۲۲ ازدواج

خب سنت کمه اگه خوشت میاد و صبر داری باهاش آشنا شو مثلا بالای ۲۸،۹ میگفتم شغل نداره بهتره آشنا نشی البته من تشویق به دوستی نمیکنم دوستی رو هر کی خودش میدونه اگه زیر نظر خانوادس نظرمو گفتم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ینی کار براش گیر نمیاد؟

میتونه ازمون ا.پ شرکت کنه یا ادره جات دیگه اگر خیلی اکادمیک درس خونده باشه میشه دکترا بگیره مطب بزنه ولی برایع همینام نیاز به پول و سرمایس 

خب سنت کمه اگه خوشت میاد و صبر داری باهاش آشنا شو مثلا بالای ۲۸،۹ میگفتم شغل نداره بهتره آشنا نشی ال ...

۲۶ سالشه

هنوز حتی فرصت نکرده دنبال کار بره

همون یکی دوباری که گفتن چون کار نداشته خانوادم مخالفت کردن

دوستم میگه باهم صحبت کنین ببینین اصن بهم میخورین یا نه 

حالا شاید صحبت کنم ببینم برنامش چیه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779