2777
2789

حالا انقد شله زرد شله زرد کنید که مجبور شم برم درست کنم😏😏

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه پیمونه برنج با هفت تا پیمونه اب بذار بپزه

ابش که کشیده شد زعفرون بزن

هر جی بیشتر بهتر

شکرم سلیقه ایه

بین یک تا دو پیمونه

نصفشو بریز بذار به خورد هم برن

چند دقیقه بعد نصف دیگشو بریز

با هل و زعفرون و گلاب

اصلا کاری نداری خیلی راحته

برنج نیم دون باشه بهتره

لطفا لایک نکنید مرسی🙏

عکسشو بذار

به‌ش آب اضافه کن روی شعله گاز انقددددد هم بزن شاید درست شد 😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

حتما  آبش کم بوده یا شعله زیرش زیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
هوس کردم

منم هر سال همین موقع، چون هیشکی برامون نمیاره و همه جا حرفشه هوس میکنم خودم درست میکنم😂😂

هنوز نپختم قبلا پخنم این کارم کردم درست نشده😅😂😩

پس نپز دیگه😂

خیلی راحته که شله زرد، چرا خراب میکنی؟ 

خیلی آسونه،سرآشپز پاپیون نصب کن کلی دستور داره هم متنی هم ویدئویی.منم دوست دارم ولی کسی نمیخوره،نمیخوام بپزم..دلم خواااااست

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️