2777
2789

معلوم نمیکنه که. شکر هم بریز که ببشتر بشه. 

همون فردا هم یک ساعت خیس کنی کافیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میدونم تخم شربتی ها معمولا بوی خاک میده و با ده با شستن هم درست نمیشه .. پس کم بریز.. و دوم اینکه حتما با آب جوش خیس کن در اینصورت میگن ته نشین نمیشه و معلق میمونه... بازم سرچ کن تا مطمئن شی خصوصا تو اینستاگرام  و آخر اینکه بله از امشب با آب خیلی زیاد خیس کن اما تو یخچال نگه بدار تا بو نکنه ..

شکر باید بخرم ؟؟؟

اگه بخوای حجمش بیشتر بشه اره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بنظرم ۱۵۰ تا میشه 

فکر کنم اره بشه