2821
2789
عنوان

بینیم زخم شده

218 بازدید | 10 پست

بینیمو یه هفته س عمل کردم دیروز صبح تو حالت خواب حواسم نبود میخارید خاروندمش و شبش فهمیدم زخم شده این قسمتی نازکی که بین ۲ تا سوراخ بینیه 

قراره فردا برم گچمو بردارم 

امروزم خیلی میخارید ولی کنترل کردم که دست نزنم بهش

دیروزم حواسم نبود 🫠🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طبیعیه خب بخیه ها و زخم ها داره بهتر میشه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
منم تازه عمل کردم اصلا خندیدی ؟من ی مشکلی داشتم گریم‌گرفت الان میترسم خراب بشه ..بعد تو  بخیه ه ...

والا من ی هفته بعد عملم دو روز گریه کردم 

هیچیش نشد 

بعد ی هفته انتخاب واحد داشتم س روز سرم پایین بود 

بعد دو هفته هم هرروز هفته دانشگاه سر کلاس بودم 

دماغمم کاملا سالمه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اگر هرسری ک دماغت میخاره بخای بخارونیش دماغ برات نمیمونه😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
منم تازه عمل کردم اصلا خندیدی ؟من ی مشکلی داشتم گریم‌گرفت الان میترسم خراب بشه ..بعد تو  بخیه ه ...

اره بابا من میخندم ، حرف میزنم ، بخیه هام زیاد درد نمیکنن ، فک نکنم خراب بشه 

اها مرسی  فقط بخاطر اینکه زخمش کردم استرس دارم باید چیکار کنم که خوب شه ؟ البته فردا میرم دکت ...

هیچی 

دیگه نخارون

2823
2791
2779
2792