2777
2789
عنوان

خدایی به بچه ظلم می کنن

266 بازدید | 12 پست

دیشب رفتم هیئت و خیلی هم شلوغ بود و بعضی از خانوما رو دیدم با بچه سه ماهه، شش ماهه، یک ساله پا شدن اومدن حالا بچه هم از سر و صدا ترسیده و داره خودشو با گریه خفه می کنه. مگه مجبورن بیان. دلم برای بچه ها سوخت 

نق نق ک میکنن بچه های خیلی کوچیک

ولی اگه مریض نیست بچه سالمه و هوا خوب باشه بازم اوردنش لذت داره توی مجالس اباعبدلله

مگه بچه واقعا اذیت کنه یا اذیت شه ک کلا بیرون نباید بردش

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها بی دلیل گریه می کنن. خیلی وقتها ربطی به صدا نداره. یه نوزاد ممکنه تا 9 ماهگی بیشتر شبها حالت جیغ و با صدای بلند ساعت طولانی گریه کنه.

دلیل این گریه ها ناشناخته است. یکی میگه دل درد داره. یکی میگه قولنج کرده. یکی میگه جایی از بدن خارش داره. که نمیتونه بخارونه و نمی تونه بگه.

خلاصه همه چی رو به هئیت و دسته ربط ندید. 

بچه ها بی دلیل گریه می کنن. خیلی وقتها ربطی به صدا نداره. یه نوزاد ممکنه تا 9 ماهگی بیشتر شبها حالت ...

عزیزم هیئت گرم و پخته میشی اون تو. من آدم بزرگ گرما زده میشم خدا به به اون بچه رحم کنه

بچه ها بی دلیل گریه می کنن. خیلی وقتها ربطی به صدا نداره. یه نوزاد ممکنه تا 9 ماهگی بیشتر شبها حالت ...

بچه تا یه مشکلی نداشته باشه گریه نمیکنه عزیزم 

حالا این گریه کردن هر دلیلی میتونه داشته باشه ولی بی دلیل نیست 

اموزش خیاطی مجازی اسان دقیق ارزان👚👗👖

تازگیا نرفتم اما یادم میاد چقدر بچه ها اذیت میشدن

واقعا هوا هیئت برای ی آدم بالغ خفه کننده اس بخاطر گرما و جمیعت چ برسه ب ی نوزاد

اما مادرا هم حق دارن دلشون میخواد برن اما خوب بچه اونجا هم اذیت میکنه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بچه تا یه مشکلی نداشته باشه گریه نمیکنه عزیزم  حالا این گریه کردن هر دلیلی میتونه داشته باشه و ...

بله. 

اما گفتم که خیلی اوقات توی خونه هم گریه های وحشتناک دارن. و این صرفا منوط به محرم و هئیت نیست