2777
2789
عنوان

اگه بفهمید....

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 41 پست
چقدر ناراحت شدم    

اره خودمم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اولا که اشکم درومد ن بخاطر مرگ ها بخاطر رهایی ازااین غصه جان فرسا دوما میرم پسرمو میبوسم و بش ...

میدونی من و شما اتفاقا باید بالا سر بچه هامون باشیم 

از خدا عمر خوب و با عذت بخواهیم 

بالا سرشون باشیم 

باورت میشه حالا من میگم دورازجون بمیرم 

پسرم رو هییییچ کسی نگه نمیداره 

اگرم نگه دارن اذیتش میکنن 

ما باید قوی باشیم دختر 

خدا به ما فرشته هاشو داده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی من و شما اتفاقا باید بالا سر بچه هامون باشیم  از خدا عمر خوب و با عذت بخواهیم  با ...

طاقت ندارم

خستمه خیلی سخته میبینی اطرافت همه خوبن ،فقط تو معلوم نیس ب کدامین گناه درگیری،حس میکنی همه با نگاه تحقر امیز نگات میکنن

گاهی سنگ میشم میفتم ی گوشه تکون نمیتونم بخورم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

طاقت ندارم خستمه خیلی سخته میبینی اطرافت همه خوبن ،فقط تو معلوم نیس ب کدامین گناه درگیری،حس میکنی ه ...

اره منم اطرافم بچه ها سالمن 

خیلی میسوزم شدیدا 

میگم خدایا چی میشد بچه منم سالم بود 

الان خوب کوچیکه بعدا بزرگتر شد چیکار کنم 

هر زمان دوستداشتی منو تگ کن حرف بزنیم تاپیکهای خودت 

اینجا شاید استارتر ناراحت بشه موضوع مرتبط نی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره منم اطرافم بچه ها سالمن  خیلی میسوزم شدیدا  میگم خدایا چی میشد بچه منم سالم بود  ...

چشم گلم خوشحال میشم

اره  گلم  عزیزم خدانکنه ای بابا

فک کن

بین بوی رز و نرگس ادم جون بده هعی

فک کن بین بوی رز و نرگس ادم جون بده هعی

اره واقعا من خودم عاشقشونم

ان شالله که پسر گلت هم خدا شفا بده 

هر کسی یه مصیبتی داره 

منم تازگیا متوجه شدم کیست بزرگ اندومتریوز دارم 

اینقدر کار کردن برام سخت سده 

همش کمردرد میشم و فلان

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره واقعا من خودم عاشقشونم ان شالله که سر گلت هم خدا شفا بده  هر کسی یه مصیبتی داره  من ...

عزیزم انشالله زود خوب میشی

برلت حمد خوندم

چقدر دلم گرفت🥺

یه کیک درست میکنم میبرم خونه بابام اینا با چای بخوریم تا شب نگاهشون میکنم بوسشون میکنم شبم میرم هیئت با مامانم بعد برمیگردم خونه یه دوش میگیرم به خودم میرسم تا همسر بیاد شبم وقتی اون خوابه تاصب نگاهش میکنم و...