همسرم اعتیاد داره ب هروئین وقراره بره کمپ ولی میگن سخت ترین ترک هروئینه وشوهرمم ضعیف شده سر اعتیادش همش میگه من اونجا میمیرم وسالم نمیام بیرون ولی اگه ب کشیدن ادامه بده قطعا میمیره.....
خداکنه پاک برگرده ودیگه سمتش نره😔
من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تا خودش نخواد نمیتونه ترک کنه باید با اراده خودش باشه نه به خاطر شما یا خونوادش خودش باید به این نتیجه برسه که براش مضره اگه بخاطر شما یا اطرافیان باشه مطمئن باش برگشت میکنه هر موقع که باشه تجربه دارم که میگم
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤
یه مرکز ترک اعتیاد هست که تو اکثر شهرها شعبه داره ، با دارو ترک میدن بدون بستری ...تمام عواملش کسایی هستن که یه روزی خودشون مصرف کننده بودن . کسی رو میشناسم که بالای پنجاه بار کمپ رفت و ترک نکرد آخرش با این مرکز ترک کرد .
بزن تو گوگل دربارش بخون ...انشاءالله که سبب خیر بشم براتون
هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔