2777
2789
عنوان

دکتر عوضی

275 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

من چند وقته اقدام کردم برای گرفتن گواهینامه 

گفتن باید برم پیش یکی از سه تا دکتری که معرفی میکنن برای معاینه چشم

اولی رو خیلی تعریفشو شنیده بودم رفتیم گفت ما سهمیه مون تموم شده برید پیش یکی دیگه

رفتیم پیش این عوضی ای که میگم

قبل از من یه آقای میانسال رفت داخل، دکتره همچین داد و فریاد می‌زد سرش که بیچاره دست و پاشو گم کرده بود

بیچاره کلی خجالت کشید

نوبت من شد، میدونستم یه ذره چشام ضعیف تر شده چون پارسال عینک درست کرده بودم ولی شنیده بودم زیاد هم گیر نمیدن چون توی ديد با دوتا چشم این مشکل برطرف میشه (یعنی با دوتا چشم دیدت کامله دیگه) 

رفتیم داخل باز همون داستان قبل، مرتیکه روانی شروع کرد داد زدن که خانم این چه وضعیه چشم چپت خیلی ضعیفه و فلان باید عینک درست کنی

خب همینو اگه آروم و محترمانه میگفت مگه می مُرد؟ به خدا انقدر رفتارش زشت بود که قفل کرده بودم حداقل نتونستم بگم این چه طرز صحبت کردنه! 

منم رفتم پیش دکتر خودم که عینک جدید بسازم، دکترم گفت فقط بیست و پنج صدم ضعیف شده اصلا چیزی نیست ولی عینک جدید بساز که گیر ندن

حالا من مطمئنم اون یارو روانیه باز همون چرت و پرته رو میگه با عینک جدید هم چون با بیست و پنج صدم تغییر زیادی ایجاد نمیشه که

خواستم برم پیش اون یکی دکتری که آموزشگاه رانندگی معرفی کرده بودن، که گفتن نمیشه و اصلا امکانش نیست چون فلانی کد ملیت رو ثبت کرده باید حتما خودش تایید کنه

خواستم ببینم کسی از شما همچین مشکلی داشته که تونسته باشه دکترشو عوض کنه؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بگو دکتر متخصص گفته مشکل نداره 

رفتیم آموزشگاه گفت حتما باید همونی که ثبت کرده تایید کنه

به خدا انقدر روانی بود دلم نمیخواد حتی یه ثانیه دیگه ببینمش

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

کارتو که که انجام دادی توف کن تو صورتش مرتیکه پدرسگ روانی عقده ای 😐

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بهتره پیش همین بری وتوهم تامیتونی داد بزنی هیچی نمیشخه نگان نباش

متاسفانه توی این موارد انگار لال میشم

توام داد میردی سرش چون کسی جوابش نداده فک کرده چه گوهیه

آره والا وقتی اومدیم بیرون گفتم اگه یکی مثل خودش باهاش رفتار میکرد دیگه از این غلطا نمی‌کرد مرتیکه بی شخصیت

ولی انگار لال شده بودم

اصلا انتظار نداشتم

کارتو که که انجام دادی توف کن تو صورتش مرتیکه پدرسگ روانی عقده ای 😐

به خدا از دیروز انقدر اعصابم خورده

میدونم کارمم انجام نمیشه

آره والا وقتی اومدیم بیرون گفتم اگه یکی مثل خودش باهاش رفتار میکرد دیگه از این غلطا نمی‌کرد مرتیکه ب ...

این بار با آمادگی برو

مل کار اونه آبروی اون میره نه تو

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.