2777
2789
عنوان

کدوم رشته برم؟

97 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من معدل کلم ۱۸ و ۵۷ شد 

من معلمی و دندون پزشکیو دوست دارم 

نمیدونم برم تجربی یا انسانی؟

فکر میکنم انسانی رشته پایینه نمیدونم اصلا 

با مشاورم صحبت کردم ولی ب نتیجه ای نرسیدم 

بنظر شما برم تجربی دندون پزشکی یا برم معلمی بهتره؟

لطفا نگین هر کدوم ک بیشتر دوست داری نظر بدین لطفا خیلی گیج شدم

انسانی عم خیلی راحت نیس

با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍🤗❤مهربون باشیم🌄 اینو بدون تو فوق العاده ای🤩

تاپیک قبل گفتی معلمی دوست داری

الان دندانپزشکی هم اضاف کردی

تکلیفت و با خودت مشخص کن اول بعد تاپیک بزن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا بین همه چیز موندم😭

با ی مشاور تحصیلی مشورت کن خب

انتخاب رشته خیلی مهمه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

گلم دندونپزشکی قبول شدن خیلی سخته اگه اراده قوی داری و میتونی خیلی خوب درس بخونی برو تجربی و دندونپزشکی قبول شو اما من دبیری رو به رشته هایی مثل مامایی و پرستاری و ...ترجیح میدم چون فشار کاری خیلی کمتره امنیت شغلی داری آرامش داری مشخص کی سر کاری و کی خونه زودتر بازنشست میشه تابستون سرکار نمیری ولی حقوقتو داری حتی موقع دانشجویی هم حقوق میگیری

خب ببین اگه بری انسانی معلمی انتخاب کنی بری فرهنگیان عالیههه موقع تحصیل تو دانشگاه بهت حقوق میدن همین که درست تموم شه بلافاصله میری سرکار دوره تحصیلت هم برات سابقه حساب میشه و کلی مزایا داره 

رشته انسانی متقاضیاش از تجربی کمتره تو کنکور قبولیم راحت تره

تجربی رشته دندون پزشکی رشته عالیههه درآمد بسیار بالایی داره درساش سبک تره نسبت به پزشکی بیشتر عملی 

ولی اینو در نظر داشته باش قبولیم خیلیییی سخته عزیزم یعنی شما از روزی که وارد رشته تجربی شدی باید برا کنکور درس بخونی که قبول شی متقاضی خیلی زیاده و رقابت هم خیلی خیلی زیاده

منی که معدلم حوالی 20 بود اومدم تجربی الان 16 اینا میشم😂

حرفم اینه که قبلش پایه تو ببین چجوریه مثلا ببین با ریاضی رابطت چجوریه

کلا با حلیات چجوری بعد انتخاب کن

مثلا من حفظیاتم نسبت به حلیات خیلی بهتره میخواستم برم انسانی اما نمیدونم چی شد که تجربیو انتخاب کردم