2777
2789
عنوان

بچه ها کی کامله کامل حرف میزنن؟

96 بازدید | 11 پست

پسرم من دو سالو ده ماهشه هر چی بخواد میگه مثلا امروز ماشین امبولانس میخواست میگفت مامان ماشین امبولانس قرمز بالاس بخر 

ولی هنوز مثل خودمون نمیتونه حرف بزنه کامل نیست حرف زدنش جمله های پنج کلمه ای میگه

رنگارو شکلارو میشناسه 

اعدادو تا ده میشماره قبلا تا پونزده بلد بود

تا کی وقت داره کامله کامل حرف بزنه

ای جونم

خوب حرف میزنه که

بچه ها حتی تا کلاس اول خوب تلفظ نمیکنن و اشتباه دارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خوبه دیگهههه جمله ۵ کلمه ای میگه هنوز راضی نیستی؟ 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه دیگهههه جمله ۵ کلمه ای میگه هنوز راضی نیستی؟ 

اره گاهیم شش تایی میگه اخه کامل نیست حرف زدنش مثلا حروف اضافرو تازه داره یاد میکیره واسش کاربرگ درست کردم ولی اونایی ک یادش دادمو تا الان تو حرفاش استفاده میکنه شربت امگا ۳ خریدم خدا کنه قشنگ راش بندازه پارکو خانه بازیم زیاد میبرمش

ای جونم خوب حرف میزنه که بچه ها حتی تا کلاس اول خوب تلفظ نمیکنن و اشتباه دارن

هوشش میدونم خوبت چون هر چی بگم فپری یاد میگیره ولی سر حرف زدن خیلی تمرین کردم تا راه افتاده پلی هنوز اوکی نیست 

بچه با بچه فرق داره اصلا نمیشه گفت کی کامل حرف میزنه 

اصلا نمیشه مقایسه کرد بچه هارو 

الان بچه همسایه ما 3سالشه کامل حرف میزنه ولی یکی دیگه هست 6سالگی دیگه  به زور کلمات رو کامل کرد 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
2790
2778
2791
2779
2792