2789
عنوان

ازدواج

1812 بازدید | 19 پست

سلام دوستان لطفا میشه کمکم کنید من یه خواستگار دارم یعنی  تو رابطه ایم و طرفو کامل میشناسم ولی ایشون اهل حق هستش دین و مذهبش شیعه هست ولی مسلکش اهل حقه بابام مخالفه ازدواجمون زنگ زدم ب مرجع تقلید و چندجا گفتم ازدواجتون درسته و مانعی نداره ولی هرچقد میگم اصلا قبول نمیکنه میشه بگید دیگه به چه طریقی از کی دیگ باید بپرسم الان یک ماهه همش تو جنگ و دعوام😢

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهل حق یعنی چی گلم

اصلا دقیق نمیدونم ولی عین ما هستن ولی هر 3ماه یکبار یه دورهمی دارن که مناجات و اینا میکنن فقط فرقش اینه 

اهل حق چیه دیگه

اصلا دقیق نمیدونم ولی عین ما هستن ولی هر 3ماه یکبار یه دورهمی دارن که مناجات و اینا میکنن فقط فرقش اینه

سلام خانوم.هر چی که دفتر مرجع تقلیدت فتوا داد انجام بده.اهل حق هم شیعه نیستن عزیز.نماز نمیخونن و سه روز روزه میگیرن....

در کل مسلمون بودنشون شبه داره و ازدواج زن مسلمون با مرد غیر مسلمون حلال نیست.ولی اگه از نظر اعتقادی براتون مهمه بیشتر تحقیق کنید.

اصلا دقیق نمیدونم ولی عین ما هستن ولی هر 3ماه یکبار یه دورهمی دارن که مناجات و اینا میکنن فقط فرقش ا ...

خب اینکه بد نیست عزیزم 

چرا پدرتون مخالفع؟

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام خانوم.هر چی که دفتر مرجع تقلیدت فتوا داد انجام بده.اهل حق هم شیعه نیستن عزیز.نماز نمیخونن و سه ...

شیعه هستن بابا و نماز میخونن و مث ما روزه میگیرن 

مرجع تقلیدم گفت اصلا مشکل ساز نیست 

فکر میکنم اهل حق امام علی رو به عنوان کسی در شأن و حد خدا می‌دونن. استارتر ازش بپرس ببین درست میگم ی ...

دو نوع اهل حق داریم 

یکیش اهل حقه یکیش علی واللهی که اینا اول خدارو میدونن بعد امام علی... 

شیعه هستن بابا و نماز میخونن و مث ما روزه میگیرن  مرجع تقلیدم گفت اصلا مشکل ساز نیست

ببین شاید پدر و جدشون این دین رو داشته خودشون شیعه شدن ولی چیزی که من میدونم همینه.

دو نوع اهل حق داریم  یکیش اهل حقه یکیش علی واللهی که اینا اول خدارو میدونن بعد امام علی...&nbs ...

خب عزیزم وقتی کسی یه نفر رو شریک خدا قرار بده یعنی مشرکه!نه مسلمون و نه شیعه

ببین شاید پدر و جدشون این دین رو داشته خودشون شیعه شدن ولی چیزی که من میدونم همینه.

درسته ولی اونا علی اللهی هستن 

و اینا فرقه اهل حقن هیچ فرقی با ما ندارن