2821
2789
عنوان

آرایش نه

83 بازدید | 4 پست

سلام خانما ❤️به نظرتون آدم باید آرایش کنه؟ نظرتون رو هم بگین ممنون میشم✨

من خودم آرایش نمیکنم چون احساس میکنم دارم خودمو گول میزنم (به کسی بر نخوره نظر شخصی منه) و اینکه پوستم خیلی خراب میشه بعد دیدم اونایی که آرایش میکنن دیدم بعد یه مدت چشمشون گود میشه چروک میشن و هراز چیز دیگه ولی نمیدونم چرا تو این دوره زمونه اگه آرایش نکنی جوری رفتار میکنن انگار ندید پدیدی🤦‍♀️

آرایش کردن رو دوست دارم بهم یه حس دخترونگی و قشنگی میده 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من با اینکه خیلی دوست دارم اما بیرون ارایش نمیکنم شاید فقط یه ضد افتاب بزنم 

در مورد سوالت هم بستگی به موادت داره و یکی دیگ اینکه میکاپای سنگین خب ب مرور که زیاد بزنی پوستت شادابیشو از دست میده اما ارایش ملیح فک نکنم و اینکه باید به پوست رسید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبلنا خیلی آرایش میکردم 

وقتی مدرک مو گرفتم 

دیگه حوصله ی رسیدن به خودم و ندارم انقد بقیه رو خوب میکنم 

روزانه یه رژ گوشتی و ژل ابرو میزنم و تموم 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

منم ارایش کردن دوست ندارم دوست ندارم یه چیز اضافه رو پوستم باشه از رژ لب بدم میاد ولی همه بهم میگن تو با یه کوچولو ارایش کلی تغییر میکنی چرا ارایش نمیکنی🤦‍♀️

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز