2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم این رشته رو نخوندم

ولی یه پسرخاله داشتم که تو این رشته تحصیل میکرد اخرشم مهاجرت کرد

واسه همین فکر می کنم تو ایران بازار کار خوبی نداره 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

من ارشد گردشگری دارم. با توجه به شرایط کشور بازار کار نداره. من خودم کار پیدا نکردم قصد مهاجرت دارم. بیشتر همکلاسی هام هم  کار غیر مرتبط دارند.

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    
بازم ممنون ❤️

خواهش میکنم عزیزم 💖

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
من ارشد گردشگری دارم. با توجه به شرایط کشور بازار کار نداره. من خودم کار پیدا نکردم قصد مهاجرت دارم. ...

به نظر شما دانشگاهی که توش درس خوندیم مثل دانشگاه شیراز و یزد که هم توی گردشگری کشور موفقن میتونه به آینده ی کاریمون  کمک کنه؟ 

به نظر شما دانشگاهی که توش درس خوندیم مثل دانشگاه شیراز و یزد که هم توی گردشگری کشور موفقن میتونه به ...

و البته چندتا مشاور میگفتن به بازار الانشون نگاه نکنیم 4و 5 سال دیگه این رشته ها موفق و پردرآمد خواهند بود 

میشه امید داشت به آینده ش با وجود تورم و دیدگاه های اقتصادی و اجتماعی؟ 

به نظر شما دانشگاهی که توش درس خوندیم مثل دانشگاه شیراز و یزد که هم توی گردشگری کشور موفقن میتونه به ...

من خودم دانشگاه علامه درس خواندن که رتبه اول تو گردشگری هست. اون موقع که من شروع کردم شرایط گردشگری خیلی بهتر بود ولی الان اوضاع خوب نیست.به نظرمن بهتر هم نمیشه.

و البته چندتا مشاور میگفتن به بازار الانشون نگاه نکنیم 4و 5 سال دیگه این رشته ها موفق و پردرآمد خواه ...

اتفاقا اون موقع هم مشاور به من همین رو گفت.ولی من الان پشیمونم. چون تو استخدامی اصلا گردشگری نمیگیرند. بخش های خصوصی هم در حال ضرر دادن هستن. من که به شخصه آینده روشنی ازش نمی‌بینم. ولی خب بازم آینده معلوم نیست. کلا رشته پرریسکی هست . هر اتفاق کوچیکی اولین تاثیر رو روی گردشگری میزاره. به نظر من اگر علاقه داری،یه رشته دیگه بخون. بعد اگر واقعا علاقه داری بعدا دوره های گردشگری رو شرکت کن.

اتفاقا اون موقع هم مشاور به من همین رو گفت.ولی من الان پشیمونم. چون تو استخدامی اصلا گردشگری نمیگیرن ...

واقعا ممنون که تجربه تون رو درمیون گذاشتید همیشه  موفق باشید 🤍

واقعا ممنون که تجربه تون رو درمیون گذاشتید همیشه  موفق باشید 🤍

خواهش می کنم . امیدوارم هر تصمیمی میگیرید موفق باشید.