2777
2789

بچم 17 ماهشه روزی سه وعده بهش شیر میدم صبح عصر و شب فقطم موقع خواب شیر میخوره ب نظرتون شیر عصرش حذف کنم اخه پدرم در میاره دیگه تا شب غذا بخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجم شیر خیلی مهمه اگه شیر خودتو میخوره که عالیه اما اگه شیر خشکیه شیر خشک بالای یکسال نیاز بدنش رو تامین نمیکنه باید بهش پاستوریزه بدی دقت کن بچه یک ساله حداقل حداقل حداقل روزی دو لیوان دسته دار فرانسوی باید شیر بخوره یا معادلش ماست هر یک لیوان ماست معادل دولیوان شیر مواد مغذی داره به شرطی که ماست از شیر لبنیاتی باشه نه این کارخانه ای ها بهتره خودت ماست درست کنی میتونی صبح به عنوان میان وعده بهش ماست بدی فقط حواست باشه یک ساعت قبل وبعد لبنیات نباید هیچ چیز شیرین یا آهندار بخوره اگه چیزی باهاش بخوره مانع جذب کلسیم ورشد قدی بچه میشه

[QUOTE=302598322]حجم شیر خیلی مهمه اگه شیر خودتو میخوره که عالیه اما اگه شیر خشکیه شیر خشک بالای یکسال نیاز بدنش رو ت ...[/QUO

ولی من شنیدم شیر خشک مقوی تر از پاستوریزه اس البته درست می گید دیگه باید هز ۱۵ پاستوریزه داد ولی بستگی به وزن داره 

[QUOTE=302598322]حجم شیر خیلی مهمه اگه شیر خودتو میخوره که عالیه اما اگه شیر خشکیه شیر خشک بالای یکس ...

زیر یک سال معده توان جذب لبنیات رو نداره شیر خشک شکسته شده و قابل هضم شده شیر پاستوریزس اما همه مواد مغذی پاستوریزه رو نداره بعد یکسال معده توان جذب پاستوریزه رو داره چون غنی تر از شیر خشکه توصیه میشه ربطی به وزن نداره به تکامل معده و روده بچه مربوط میشه که توان جذب و شکستن پیوند مولکولی رو پیدا میکنه