2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بسته بندی نبود😐نه بعد صبونه

ن نگران نباش بخور با نمک فراوان ..

من قبل بارداری دوست داشتم میخورم الان نمیدومم بتونم یا ن بهش فک میکنم فک کنم نمیتونم😂

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
نه طوری نیست لعابش بخاطر اینکه پای مرغ خودش حالا چسبناک داره لعاب میندازه 

اره مبدونم.کلا الان خوندم نوشته اول بحوشونین بریزین ببرون...من این کارپ نکردم🥺

ن نگران نباش بخور با نمک فراوان .. من قبل بارداری دوست داشتم میخورم الان نمیدومم بتونم یا ن بهش فک ...

عزیزم چن ماهته؟من نمبخورذم اتفاقا دیشب یهو دیدم هوسم کرد.بخاطر همیت بلدم نبودم بپزم

مطمئنی؟مبگن عفونت داره که.پس دلمو بد نکنم؟

خوب شستیش دیگه حساس نشو ولی دفعه دیگه بذار داخل آب بذار روی حرارت جوش که اومد آبکش کن بشورش دوبار هر طور دوست داری بذار بپزه من تکه های مرغو هم همین کار میکنم 

من قبلا برا پا دردم درست میکردم فقطمیشستم بعد با زردچوبه و ادویه و سیر و پیاز میذاشتم بپزه خیلی چربه،بعد میذاشتم خودش و که گرفت مربع مربع کوچیک میکردم هر. روز استفاده میکردم 

عزیزم چن ماهته؟من نمبخورذم اتفاقا دیشب یهو دیدم هوسم کرد.بخاطر همیت بلدم نبودم بپزم

۱۲ هفتمه🙄فعلا اولاشم😂

میگن خیلی مفیده بخور نوش جان ..

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉