2777
2789
عنوان

میگرن و بوتاکس

3473 بازدید | 32 پست

بچه ها نامزدم میگرن شدید داره بد از سن کم دچارش بوده الان چند وقته شدید شده سینوزیت و پلیپ هم دکتر گفته داره حالا ممکنه ربط داشته باشن بهم؟ و اینکه زالو و حجامت و بوتاکس و شنیدم خوبه بوتاکس زیبایی نه ها، منظورم درمانیه

کسی تجربه داره؟

منم فقط خوندم که بوتاکس خوبه

شوهرمنم داره

یه مدت رعایت غذایی انجام دادالانم کمو بیش انجام میده، همزمان یه دوره داروی طب سنتی استفاده کرد و کمتر با گوشی سروکار داشت خداروشکر چندماهه سراغش نیومده

دردم از یار است و درمان نیز هم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فقط خوندم که بوتاکس خوبه شوهرمنم داره یه مدت رعایت غذایی انجام دادالانم کمو بیش انجام میده، هم ...

کارش با لپتاپه:) طراح گرافیکه و اینکه چه رژیمی رو رعایت کرد 

متاسفانه اصلا غذاش سالم نیست…. بیشتر وقتا چون دیر میاد یا‌فست فود یا سوسیس تخم مرغ کمتر غذای خونگی اینجوری نبود تو این جند ماه اینجوری شده 

منم هم پولیپ دارم هم سینوسام مشکل داره. میگرنم دارم. منم شنیدم خوبه بوتاکس برا میگرن شنیدم  من ...

خیلی سخته حالا ایشون الان ۶/۷ ماه هست که هر روززز داره نفاز بینی استفاده میکنه برای باز شدن بینیش باید عمل کنه دست دست میکنه 

خیلی سخته حالا ایشون الان ۶/۷ ماه هست که هر روززز داره نفاز بینی استفاده میکنه برای باز شدن بینیش با ...

آره منم باید عمل کنم سینوسام تخلیه کنم ولی میترسم برگرده. گفتم ب همین بهانه عمل زیبایی بینی ام انجام بدم 

بوتاکس شنیدم ولی همیشه راه قطعی نیست

متخصص مغز اعصاب رفته و دوره درمان با قرص رو طی کرده؟

من میگرن شدید داشتم رفتم پیش متخصص مغز اعصاب بهم قرص داد خداروشکر خیلی بهتر شدم

الانم حملات میگرنی بهم دست میده ولی خیلی خیلی با شدت کمتر اون موقع طوری بود که از خودم و زندگی سیر میشدم

بنظرم حتما حتما دوره درمان با قرص زیر نظر متخصص رو شروع کنه خیلی کمک میکنه البته ی متخصص خوب که قرصای خوب معرفی کنه بهش

بوتاکس شنیدم ولی همیشه راه قطعی نیست متخصص مغز اعصاب رفته و دوره درمان با قرص رو طی کرده؟ من میگرن ...

قبلا میکه کرده ولی من خودم نباشم تو طول درمانش راحت نیس فکرم شما پیش چه دکتری رفتی؟ تهران هستین؟ 

باورتون میشه به کوچیک ترین نوری حساسه؟ یه چیز عجیب جدیدا هم بیشتر سده 

شما میدونی عمل پولیب و سینوس چقدر هزینه اش میشه 

من حقیقتا نه اما زیبایی بالای ۲۵/۳۰ میدونم حالا کمتر و نمیدونم حقیقتا اما زیبایی پیش دکتر نوری انجام بدید عالیه ولی هزینش بالاس متاسفانه 

قبلا میکه کرده ولی من خودم نباشم تو طول درمانش راحت نیس فکرم شما پیش چه دکتری رفتی؟ تهران هستین؟&nbs ...

نه من تهران نیستم ولی حتما پیگیر باشین که بره پیش ی متخصص مغز اعصاب خوب بهش قرص بده چندماه زیر نظر دکتر باشه

من میگرنم مزمن شده بود دیگه.بله دقیقا مثل همسر شما به کوچکترین نور حساس بودم به صدا به همه چیز.اصلا دیگه از صبح بیدار میشدم تا شب فقط سردرد داشتم و رفتن تو اتاق تاریک و ساکت بعد از گذشت چندین ساعت ارومم میکرد حتی  شک کردم شاید خدای نکرده تومور تو سرم دارم در این حد بود

اما نزدیک فکرکنم ی سال و نیم یا یکسال قرص مصرف کردم تا الان بهتر شدم.حملات میگرنیم کمتر شده و وقتی رخ میده زودتر خوب میشه

حتما به همسرت پیشنهاد بده دوره درمان با قرص رو طی کنه چون بوتاکس برای خیلی ها جوابگو نیست‌...فقط حواستون باشه متخصص خوب برید مهمه  

نه من تهران نیستم ولی حتما پیگیر باشین که بره پیش ی متخصص مغز اعصاب خوب بهش قرص بده چندماه زیر نظر د ...

خدارو شکر عزیزم امیدوارم هیچ وقت برنگرده درد هاتون 

چون واقعا بده هر دردی بده درد چشم و سر و گوش یه درده دیگس واقعا… 

حتما پیگیر میشم دعا کنید سنی نداره ۲۳ سالشه از ۱۴ سالگی سر درد داشته چی بگم ..