2777
2789
عنوان

چله یاسین

214 بازدید | 26 پست

بعضی خانوما به خاطر مشکلات زندگیشون یا دلایل دیگه فرصت یا امکان خوندن سوره یاسین برای چهل روز رو ندارن

ب لطف خدا من درحال حاضر امکانش دارم،وقتمم آزاده

بیایید اسم بگید برای مشکل زندگیتون براتون چله ی یاسین بخونم

فقط قول بدید هرکی بعد از چهل روز حاجت رواشد فراموش نکنه که بیاد اینجا و بگه که حاجت روا شده تا بقیه ام ترغیب بشن ب اینکار

دوست داشتید نذرم برای امام زمان میتونید بکنید که اگه حاجت رواشدیدبعد چهل روزانجام بدید

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️

هزینش چقدره؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی فقط هرروز ۱۰تا دونه صلوات با توجه بفرستید برا امام زمان

منم شرایط خوندنشو دارم.... ولی خیلی چله برداشتم 

اگ خواستی بخونی برای بقیه 

یه اسمی هم از من ببر... برات صلوات میفرستم :) 

ایدام... برای ازدواجم با ایمان 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
مشکلی نیست چشم

🙃❤️ مرسی بابت مهربوتیت

فقط هر وقت خواستی بخونی بهم خبر بده تا شرو کنم صلدات فرستادن

سلام استارتر...برای منم دعا کن به حاجات محالم برسم خدا معجزه بیاره تو زندگیم...ازت ممنونم یه عمر دعاگوتم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
از امروز میخونم انشاالله اگه بقیه ام بیان بگن

خیلی ازت ممنونم... 

فردا برات صلوات میفرستم 

قبول باشع گلم اسمم سارا ب اقا بگو نگاهی ب زندگیم و دلم بندازه خیلی خسته ام بهم شفا بده زندگیم درست کن امشب خیلی دلم‌گرفته🤲🤲🤲😭😭

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️