khaleh_rizeh2 مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 عنوان بیایید به نیتتون دعای عهد بخونم | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست لایک کنید یا اسم بنویسید ک ب نیتتون دعای عهد بخونمیدونه صلوات ام برا سلامتی امام زمان بدید،مخلصیم❤️ الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️ 1402/05/04 | 04:11 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 سلام برای باردار شدنم دعا کن اسم فاطمه خدا بهتون یه بچه سالم و صالح بده به حق حضرت علی اصغر الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 هزینش چقدره؟ هرروز یه صلوات برا امام زمان الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
بهار_بانوام عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1554 هرروز یه صلوات برا امام زمان اخه اینجوریکه نمیشه چله ای که من میخوام حق شناسه نمازو ذکرم داره در کنار زیارت عاشورا
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 اخه اینجوریکه نمیشه چله ای که من میخوام حق شناسه نمازو ذکرم داره در کنار زیارت عاشورا چله آیت الله حق شناسو فکر میکنم خودتون باید بگیرید،نیابتی نمیشهچون توش یه سری رعایتای خاص داره ک برای تزکیه نفس خود فرده الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 برای یه خانم گرفتار که خیلی رنج کشیده دعا کنید انشاالله مشکلشون حل شه الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
بهار_بانوام عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1554 چله آیت الله حق شناسو فکر میکنم خودتون باید بگیرید،نیابتی نمیشه چون توش یه سری رعایتای خاص داره ک ب ... واقعا؟فکر کردم نیشه نایب بگیره چون توی سایت دیدم قبلا انجام شدهچله ی مجرب دیگه ای هست زود حاجت بده؟گره بدی افتاده تو زندگیم😔
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 واقعا؟فکر کردم نیشه نایب بگیره چون توی سایت دیدم قبلا انجام شده چله ی مجرب دیگه ای هست زود حاجت بده ... من فقط دوتا چیزو میدونم اول اینکه نذر کردن برای امام زمان معجزه میکنهثانیا شهید پلارک توی بهشت زهرای تهران عجیب حاجت میدن ایشون،خودم نذر کردم و گرفتم حاجتمو الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 واقعا؟فکر کردم نیشه نایب بگیره چون توی سایت دیدم قبلا انجام شده چله ی مجرب دیگه ای هست زود حاجت بده ... باز خواستید بپرسید ببینید میشه اون چله رو کسی دیگه انجام بده یا نه الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
بهار_بانوام عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1554 باز خواستید بپرسید ببینید میشه اون چله رو کسی دیگه انجام بده یا نه ممنونم که با صبر و حوصله جواب دادید خدا خیرتون بده
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 ممنونم که با صبر و حوصله جواب دادید خدا خیرتون بده قربون شما الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 عالی من هستم زهرا تاپیک زدم عزیزم برای یاسینمیخونم براتون انشاالله الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️