2777
2789
عنوان

پلی کیستیک 😔😭

124 بازدید | 14 پست

کیا داشتن 

علائمتون چی بود 

😭😭😭

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا درد شدید

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

من دارم. موهای ران پام نازکه اما داخل ران پام موهاش کلفت شده. این شاخص ترینش بود

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من دارم 

پریود سه چهار ماه یه بار

موی زائد روی چونم چند تا دونه و ضخیم شدن موهای بدنم

چاقی 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

من دارم  پریود سه چهار ماه یه بار موی زائد روی چونم چند تا دونه و ضخیم شدن موهای بدنم چاقی&n ...

من خونریزی دارم در طول ماه 😭

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

دکتر بهم گفت اگه مثلا یه ماه کلا نمیشی پریود اونموقع باید دارو مصرف کنی حتما. بهم دارو داد گفت اگه جوشات و موهای زائدت خیلی رو اعصابته بخور وگرنه نخوری هم مشکلی ایجاد نمیشه چندان.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
من خونریزی دارم در طول ماه 😭

مطمئنی پلی کیستیکه؟دکتر رفتی؟

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

دکتر بهم گفت اگه مثلا یه ماه کلا نمیشی پریود اونموقع باید دارو مصرف کنی حتما. بهم دارو داد گفت اگه ج ...

من در طول ماه خونریزی دارم 😔😭

مطمئنی پلی کیستیکه؟دکتر رفتی؟

ن 

خیلی میترسم چند وقته اینجور شدم 😔😭   هیچوقت اینجوری نبودم   خیلی میترسم 😭

من در طول ماه خونریزی دارم 😔😭

خیلی دوستام اینجورنا حالا ریز درمانشونو در جریان نیستم ولی قرص مصرف میکنن و خوبن. فقط میدونم قرصاش چون هورمونیه باید دقیق طبق دستور مصرف شه اینجوری نباشه یه روز یادت بره و اینا.

ن  خیلی میترسم چند وقته اینجور شدم 😔😭   هیچوقت اینجوری نبودم   خیلی میتر ...

خیلیاااا اینجورن بابا برو دکتر. احتمالا ازت سونو بگیره و آزمایش خون و ادرار و دارو بده. نترس

ن  خیلی میترسم چند وقته اینجور شدم 😔😭   هیچوقت اینجوری نبودم   خیلی میتر ...

ببین حتما برو دکتر زنان خب؟اصلا پشت گوش ننداز برو دکتر اگه لازم بود سونو بده ببین مشکلت چیه اصلا شاید پلی کیستیک نیستی یه مشکل دیگس برو زود درمانش کن