2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

132 بازدید | 15 پست

بابام یک ماهه فوت کرده خیلی حالم بد خیلی کمش دارم  چیکار کنم دعا میخونم صدقه میدم اما انگارقلبم کند شده بابا همه وجودم بود آخه باید چیکار کنم چقدر بخدا وامام حسین التماس کردم 😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم روحشون در آرامش کامل🖤

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اسمتو بگو نذر کردم فردا شب هیئت برای ۱۰۰ نفر دعا کنم اسمشون صدا بزنم حاجت روا شن برای حضرت عبا ...

برای شفای برادرم لطفاً وخواهشا‌‌.سلامت باشی الهی

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

روحش شاد این غم هیچوقت فراموش نمیشه همیشه باهاته فقط مجبوری صبوری کنی و ب زندگی عادی برگردی بخاطر خا ...

دارم دق میکنم اصلا نفسم بالا نمیاد خدا پدر شما روهم رحمت کنه روحش شاد شما با دلتنگیش چیکار میکنی اصلا نمیتونم به زندگی عادی برگردم

دارم دق میکنم اصلا نفسم بالا نمیاد خدا پدر شما روهم رحمت کنه روحش شاد شما با دلتنگیش چیکار میکنی اصل ...

سعی میکنم قران بخونم ، پیشش برم البته تنهایی خیلی آروم میشم وقتی میرم باهاش حرف میزنم هراتفاق خوبی ک توروز برام اتفاق میوفته ازش تشکر میکنم میگم حتما از دعای شماهست یه بچه ۲ ساله دارم ب بابام قول دادم جلو بچم گریه نکنم همین قولی ک دادم باعث میشه گریه نکنم 

خداکنه منم یکم آروم بشم هرجی میگذره حالم بدتر میشه 

خداخودش صبرشومیده مجبوری ب زندگی عادی برگردی من تازه فوت کرده بود زیادگالری گوشیم نمیرفتم قاب عکس نزدم توخونم چون اذیت میشدم هرروز بخام نگاش کنم مثلافیلم عروسیمو بعد سال پدرم نگا کردم‌چون میدونستم تا بزارم فیلمو دلم میشکنه