2777
2789
عنوان

با داداشم چیکار کنم

310 بازدید | 22 پست

داداشم شونزده سالشه هنوز کلش داغه و فکر میکنه باید سر هرچیزی غیرتی شه بعد چهار سال میگه شوهرت حق نداره پیش من دستتو بگیره یا مثلا عشقم و ... صدات کنه هرچی میگم شوهرمه بفهم گوش نمیده هزار بار با شوهرم سر این موضوعات دعواشون شده چیکار کنم از دستش؟مامانم میگه بزرگ میشه درست میشه الان بچس من تا این بزرگ شه دق میکنم 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن تو دهنش 🤐😮

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بازم خوبه خبرنداره باشوهرت چکارایی میکنین وگرنه میکشدت😂😂😂

خخخ منو نه شوهرمو 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
بزن تو دهنش 🤐😮

قد دراز کرده اندازه غول نمیشه بهش حرف زد 

بازم خوبه خبرنداره باشوهرت چکارایی میکنین وگرنه میکشدت😂😂😂

😉😂😂وای بفهمه قتل ناموسی روشاخشه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
توی سن حساسی هست و نمیتونه یکسری مسائل رو بپذیره. اصلا باهاش تندی نکن و جلوش طرف همسرت رو نگیر و همس ...

حس میکنم میخواد بگه من بزرگ شدم و خودشو نشون بده چون اصلا قابل درک نیس برام 

بگو چرا عزیزم همینطور که دست تو و مامان رو میگیرم دست شوهرمم میگیرم ما زن و شوهریم کار زشتی که نکردی ...

این حرف ادمیزاد حالیش نمیشه 

قد دراز کرده اندازه غول نمیشه بهش حرف زد 

بمیرم برات 🤧...خب جلوش رعایت کنید تا سن بلوغش بگذره ...بنده خدا شوهرت 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌