2777
2789
عنوان

چرا ندونسته کاری میکنم اخه

111 بازدید | 8 پست

اه لعنت به کاری که بخای کنی فکر پشتش نباشه.گفتم تاپیک قبلم رفتم خیانت شوهرمو به روش اوردم پریروز اما خو بچم بیدار شد حرفام نصفه  موند  گفتم امشب برم اتمام حجت باهاش.رفتم پیشش سرش تو گوشی بود گفتم اون روز کامل باهات حرف نزدم دلیل کارتو نگفتی چه حسی پشت اون چتت بود.عصبی بود هی گفت بعدا حرف میزنیم حوصلع ندارم گفتم یه چی طلبکارم شدم ابروتو باید میبردم.جایگاهم تو زندگیت چیه رو چه حسی با اون چت کردی عصبی شد گفت یا میری یا گوشیتو میشکنم.کاش نمیرفتم بگم به همون سر سنگین بودنم ادامه میدادم الان مقصرم شدم انگار .اه چیکار کنم.تا قبل امشب که بگم حس شرمندگی داشت مستقیم نگاه صورتم نمیکرذ

تاکی میخواستی نگی ؟مگه میشه این چیزارو نگفت ؟تا حالا تجربه نکردم ولی به نظرم نمیشه به روش نیاورد .هی خودخوری میکنی .

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت بحث خیلی حساسیه .اگه کسی بخواد جدا بشه خوب راه مشخصه .ولی برای ادامه ی زندگی به نظرم‌باید طبق نظر یا مشاور خوب پیش بری

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
خودمم دوس دارم مشاوز حضوری برم اما هزیته هاش بالاس

تلفنی ام‌هست .به هرحال این قضیه خیلی مهمه .چاره ای جز مشاوره نداری.فکر کنم‌ مراکزی هم باشه که با قیمت مناسب خدمات دارن .باز بپرسین نزدیک منل سکونت شما هست یانه