2777
2789
عنوان

گریه سوپرایزی

62 بازدید | 6 پست

دیروز تولدم بود تایپیک زدم که شوهرم اصلا اهل احساسات نیس تبریک تولدمو تو پیام بهم داد...... 

خلاصه شب از خونه بابام برمیگشتیم تو راه بهش گفتم کادو هم بهم ندادی تو دلم خیلی ناراحت بودم دلم شکسته بود که خانواده خودمم که از صبح اونجا بودمم بهم تبریک نگفتن خندید گفت مهم دله منم چیزی نگفتم

رسیدیم خونه بهم گفت برو سرویس که بعدش من می خوام برم و بخوابیم آخر شب بود ساعت 11

وقتی برگشتم دیدم نیستش صدا زدم گفت بیا داخل 

درو باز کردم مامان و بابام و داداشام بودن اتاق تزئین بود کیک و...خلاصه به قدری شگفت زده شدم که نمی تونستم خودمو کنترل کنم اشکام همینطوری می ریخت به زور خودمو کنترل می کردم (اولین دفعه بود تو عمرم تولد این شکلی داشتم لذت واقعی سوپرایز رو چشیدم همه برنامه رو شوهرم و داداشم چیده بودن و من اصلا شک نکرده بودم خیلی احساس خوبی بود 

فقط حس کردم کمبود محبت دارم شدید که با یک تولد اینجوری هیجان زده شده بودم 

حس می کنم بهترین شب زندگیم بود 

عزیزممم چه قشنگگگ🥺

کمبود محبت نیست توی یه قاب قشنگ عزیزانت کنارت قرار داشتن و بخاطر تو جمع شده بودن 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هم خوشحالم از این اتفاق هم حس می کنم خیلی در حقم ظلم شده چرا در سن 28 سالگی باید لذت سوپرایز و خوشحالی رو برای اولین بار حس کنم 

حس می کنم زیادی قانع بودم 

و از جانب شوهرم کمبود محبت دارم

احساس خجالت کردم از خوشحالی زیادم که نمی تونستم جلوی اشکامو بگیرم 

عزیزممم چه قشنگگگ🥺 کمبود محبت نیست توی یه قاب قشنگ عزیزانت کنارت قرار داشتن و بخاطر تو جمع شده بود ...

آره انتظار نداشتم یهو ببینم خانوادمو

چون از خونشون اومده بودیم ولی اونا خودشون رو زودتر رسونده بودن به خونمون

هم خوشحالم از این اتفاق هم حس می کنم خیلی در حقم ظلم شده چرا در سن 28 سالگی باید لذت سوپرایز و خوشحا ...

بنظرم از لحظه شیرینی که داشتی لذت ببر

من تاحالا هیچوقت اشک خوشحالی توی تمام عمرم نریخته بودم بجز امشب

و خیلی های دیگه

لحظاتتو با این فکرا فقط خراب میکنی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸