2821
2789
عنوان

لک لانه گزینی

68 بازدید | 4 پست

سلام دوستای خوبم.من باید ۲۹ تیر پریود میشدم ولی تا الان نشدم.امروز ترشحات صورتی رنگ داشتم یعنی لک لانه گزینه یا میخوام پریود شم؟دورهامم ۲۶ روزه است

و خداوند بیبی چک را افرید..😪🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم از راهنماییت عزیزم ولی امروز نشد برم بیرون بی بی چک بخرم.گفتم شاید کسی اینجا تجربه ای داشته ب ...

قربونت برم😂😂

نمیشه گفت  خب:/

احتمالا داری پری میشی

من روز موعدم لخته قهوه ای دیدم باردار بودم😐

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
قربونت برم😂😂 نمیشه گفت  خب:/ احتمالا داری پری میشی من روز موعدم لخته قهوه ای دیدم باردار ب ...

آخه دوماه قبلم ۱۲ روز از پریودم گذشته بود که لک دیدم ولی اون رنگش فرق داشت با این.بعدشم که کلا پریود شدم خیلی ناراحت شدم میترسم اینم مثل اون بشه

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792