2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی برخلاف طبیعت (میل به بقا ) انسانه

حتی اگرم گناه نباشه که هست ، غیر طبیعیه 

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

میدونی این دنیا خیلی حکمتا داره اگه خدا نخواسته که الان فوت کنی حق نداری راجبش تصمیم بگیری مطمئن باش هر مشکلی که داری میگذره فقط به خودت کمک کن و به خدا هم مطمئن باش

میدونی این دنیا خیلی حکمتا داره اگه خدا نخواسته که الان فوت کنی حق نداری راجبش تصمیم بگیری مطمئن باش ...

درسته  ، جرعتشو ندارم

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

کاملا درکت میکنم .. تا حالا صدبار بهش فک کردم و یه بار م عملیش کردم اما لحظه آخر ک داشتم تیغ و میزاشتم  رو رگم  یاد خنده کسی که دوسش دارم افتادم و منصرف شدم بجاش با خودزنی خودمو ا روم میکنم ..خیلی بده خیلی خیلی ...

خدا بهت آرامش بده

من یکبار قرص خوردم ولی معدمو شستشو دادن از اول تو زندگی با مشکلات کوچیک بزرگ دست و پنجه نرم کردم از خدا فقط مرگ میخوام

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
درسته  ، جرعتشو ندارم

حقیقتا بخاطر ترس از گناهش بوده که هزاران بار بهش فکر کردم ولی نتونستم🙂

خسته ای و بریدی کاملا بهت حق میدم و میفهممت چون هرکسی به سبک خوش مشکلات و دردایی داره که از تحمل خارجه

ولی ببین ما اومدیم تو این دنیا چن سالم توشیم به هر شکلی

گذشته ها رو ولشون کن فردا هم که هنوز نیومده امید داشته باش یه وقتا همه چی ورق میخوره خوب میشه

و اینکه هیچوقت فک نکن همه چی ب ته رسیده حتما یه چیزی تو زندگیت هست که اگه نبود بدتر میشد.. به چیزایی که داری فکر کن و قدرشونو بدون

ذهنتو خالی کن تمام روزا میگذرن این دنیا ثابت نمیمونه پس هیچی ارزش غصه خوردن نداره

یه وقتا ادم دلش میگیره ولی نزار از زندگی جدات کنه یه نفس بکش اروم باش و سعس کن ازش لذت ببری چون بهرحال تموم میشه.. 

امیدوارم غصه هات از بین برن و همه چی برات خوب پیش بره:) 🤍