2777
2789
عنوان

فقط من هیچ پخی نشدم؟؟🥲

429 بازدید | 23 پست

با پیج چندسال پیجم وارد اینستا شدم پیج دوستا و همکلاسی های قبلی رو میدیدم همشون تغییر کرده بودن بلا استثنا❗❗

چقدرم خوشگل شدن ناکسا😕یعنی کسایی که قبلا از چندلحاظ ازشون سر بودم الان بهشون حسودیم شد🙃

اکثرا رفتن تو لاین های مختلف ارایشگری و هرکدوم واسه خودشون کار میکنن و ماشین و تفریح و .. تازه ببشترشون هم همدیگه رو فالو داشتن فقط من پیجمو خالی کرده بودم دوست و اشنا کسی توش نبود(منظور اینکه هنوز باهم در ارتباطن ولی من با هیچکدومشون ارتباطی ندارم)

عکس یکی از پیجا رو میدیدم خیلی زوم کردم که این کیه و اینا تا اسمشو خوندم تازه لود شدم که این همکلاسیم بوده دماغشو عروسکی عمل کرده بود از این رو به اون رو شد. گونه هاش برجسته شد صورتش بازتر شده بود اصلا نشناختم🥴

ما شهرمون کوچیکه همه ترسم اینه که برم بیرون و بازار و.. یکی از این بچه ها منو ببینه تنها کسی که نه تنها پیشرفت نکرده بلکه از قبل هم افت کرده منم از همه نظر🥺🥺

قیافم از قبل داغونتر شده نه کاری دارم نه تفریح درست حسابی میرم نه دوستی رفیقی دور و برم دارم

هیچیییی هیچییی

موجودی حسابمو ببینین چییی میگین؟؟خنده تون کلا ۵۰۰۰ تومن دارم تو کارتم😏😅کاش منم یکم عرضه داشتم یه مهارتی بلد بودم کار میکردم نه اینکه برم موس موس کارفرماها رو کنم با کلی منت بگن چس تومن میزاریم کف دستت هی خدا تو رو به حق همین شبای مقدس یه جوری دگرگونم کن که از خوشی روزی شونصد بار بگم خدایااا شکرتتت خدایااا عاشقتممم🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا اونا پول دارن خودتو با اونا مقایسه نکن 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

مگه خودت زشتی که میخوای عمل کنی 😐

من تصورم ازدماغ عملی هااینه که قبلاً خرطوم داشتن باخودم میگم چقدر زشت بودن که مجبورشدن عمل کنن

بعدم خب الآنم دیرنیس برو یک مهارتی یاد بگیرخب

برو دوره آرایشگری ببین راه بیوفتی مدرک بگیری بری تو آموزشگاه ها درآمدش بالاست سعی کن ناخن، شنیون، کراتین، رنگ، ایناها رو بری حتی اگر شده یکی دو تاش 

رو بری عالی میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

همشو نخوندم ولی اومدم بگم منم مثل تو هیچ پخی نشدم غصه نخور

سنم کمه دلم میخواد چندسال دیگه با افتخار بگم از لحظه لحظه جوونیم استفاده کردم نه اینکه بگم منم هیچی نشدم😔

شروع کن از سیکل معیوبی که توش گیر کردی بیا بیرون 

ریسک کن و از کارت که با کارفاماهاست استعفا بده 

و برو توی یکی از لاین های ارایشگری 

توی یوتیوب هم آموزش ببین 

و کم کم که پول دراوردی باشگاه ،شنا، خامه کشی کیک و ... برو 

دیر نیست برا اینکه استعدادت رو بشناسی 

اگه میخوای شبیه دوستات بشی دوباره باهاشون دوست شو تا روت تاثیر بزارن 

رژیم غذاییت رو درست کن 

هر روز صبح صورتت رو با اب سرد بشور تا دوباره شاداب بشه 

رو خودت سرمایه گذاری کن 

E=mc²