2777
2789
عنوان

ناظم گیر 😑

158 بازدید | 6 پست

ما پارسال یه ناظم خفن داشتیم حالا ناظم امسال هم گوشی بگیره تحویل نمیده هم برگه تاخیر نمیده 😐

هم بشدت سر همچی گیره همشم قیافش اخم

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناظم باید چجوری باشه بچه ها دوساش داشته بلشن؟؟؟؟؟

گیر نده سر هر چیزی یک پله هم از قانون عقب تر وایسه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کارشو داره درست انجام میده، باید سخت بگیره. مدرسه جای موبایل و شلوغ کاری نیست‌

از طرفی این هم درسته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز