2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد اسلیو معده چیع

326 بازدید | 39 پست

23 سالمه با 97 کیلو وزن خسته شدم نمیشه بارژیم هرچی  کم میکنم باز دوروز دیگ رعایت نمیکنی همون اش همون کاسه 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

همش  همه مسخره میکنن خسته شدم

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدت چنده؟  منم ۸۰کیلوم😕

قدم 165

قدت چنده

من عمل کردم خیلی خوبم تولدی دوباره بوده واسم تا الان خداروشکر هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

BMI بدنتونم اگه درست قد و وزن تون رو گفته باشید تقریبا ۳۵.۶ هستش که چاقی درجه یک هستش و عمل می‌شید 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
قدت چنده من عمل کردم خیلی خوبم تولدی دوباره بوده واسم تا الان خداروشکر هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده ...

چقد هزینه عملش شد

چند کیلو بودی؟

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
قدت چنده من عمل کردم خیلی خوبم تولدی دوباره بوده واسم تا الان خداروشکر هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده ...

قدم 165 توروخدا یکم از عمل ت بگو کی عمل کردی چند سالت بود مشکل چیزی  بعدش نداشتی ممنون میشم راهنمایی م کنی 

قدم 165

ببین اول شیرینی و چربی رو حذف کن بعد کالري شماری کن شباهم پیاده روی کن 

اسلیو معده رو دکتر تشخيص بده نیاز داری انجام بدی خوبه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
BMI بدنتونم اگه درست قد و وزن تون رو گفته باشید تقریبا ۳۵.۶ هستش که چاقی درجه یک هستش و عمل می‌شید&n ...

میشه برای منم حساب کنید 

قدم 170 

وزن ۸۰

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
عالیه برو عمل کن بهترین کارزندگیم بود

مرسی گلم میشه بگی چند روز استراحت کردی به حالت عادی برگشتی هزینه ش چیشد 

چقد هزینه عملش شد چند کیلو بودی؟

پارسال بهمن ماه ۶۰ و خورده ای با کل آزمایش و...

وزنم ۱۴۰ بود با قد ۱۸۰

عوارضش کم نیست. تصمیم با خودته

ولی بنظرم قبل از اون یکم رو سلامت روانت به هرشکلی ک درتوانته کار کن ک تصمیم درست رو بگیری

میدونی، منم دماغم خوب نیست بلخره تونستم تصمیم بگیرم ک عملش کنم ولی اول روی احساس ارزشمندی خودم کار کردم تا بدونم میتونم خودمو همینجوری ک هستم هم بپذیرم

چون اگه به این مرحله نرسی، با عمل تغییر میکنی ممکنه به رضایت هم برسی، اما ی رضایت سطحی و ظاهری. رضایت و عزت نفس باید درونی باشه

ببین اول شیرینی و چربی رو حذف کن بعد کالري شماری کن شباهم پیاده روی کن  اسلیو معده رو دکتر تشخ ...

من پر خوری عصبی دارم  وحشتناک نمیتونم 

2790
2778
2791
2779
2792