2777
2789
حس ششمی نیستم ولی ۹۰ درصد اتفاقا رو ازشناخت آدما پیش بینی میکنم

به نظرت من به عشقم میرسم

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خودت حس ششمی

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

من کی حامله مشم

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

حس ششم هستم ولی حالم زیاد مساعد نیس بتونم تمرکز کنم 

میشه به من بگی که با کسی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟

اونم دوستم داره؟

میشه به من بگی که با کسی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ اونم دوستم داره؟

قد متوسط رو به بلند

پوست گندمی تیره

چشمان و ابرو مشکی

موی بلند 

اگر درست بود بگو جواب بدم

پشت ترافیک ذهنم، تو یک آهنگ آرومی ♡
یکی تون زیاد ب بند ازدواج نیس .باید تلاش کنید حتما نتیجه میگیرید

به نظرت دوستم داره؟

قد متوسط رو به بلند پوست گندمی تیره چشمان و ابرو مشکی موی بلند  اگر درست بود بگو جواب بدم

حدودی درست بود

برج دو سال بعد حامله ای

جنسیت؟

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙