2777
2789
عنوان

شب هشتم به نیابت از شهید بابک نوری

504 بازدید | 28 پست

دوستان اسم بدید موقع خوندن زیارت عاشورا یاد شما هم باشم

ان شاءالله شهید نوری پیش امام حسین برای برآورده بخیر شدن حوائجمون واسطه بشن

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

برای منم دعا کن ممنون همون بشه که خیلی وقته منتظرشم🙏🌱🙏

امیدوارم تا محرم بعدی به خواسته ای که امسال داری با خیر رسیده باشی

سحر دعا کن فردا کاری که دارم خوب پیش بره حاجت روا باشی 

ان شاءالله با شفاعت این شهید حاجت روا بشی

نجمه ام برای شفای بیماران و ارامش قلبم دعا کن به نیابت شما دعای فرج خوندم

بهترینها رزق زندگیت گلم

برای عاقبت بخیر شدن همه جوانان و داداشام دعا کنید.

برای سلامتی کامل @گلیییی_خانم   حاجت قلبی شون دعا کنید.

برای قبول شدن تو آزمون منم دعا کنید.

برای رضایت کامل خانواده   kh برای خواستگاری دعا کنید.

@hana99400    برای دوست خوش زبونم دعا کنید...

برای حاجت قلبی شما، صلوات میفرستم استارتر مهربون

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

برای من قربونت برم ممنونت میشم

برای دوستام  یکیشون مریضی سختی داره حالش بده دعاش کن خوب بشه

یکیش بچه ش مریضه

@نازنینزهراااااااza  برای تمامی حاجتاش و سلامتیش و خوشحالیش و هیچ مانعی سرراه ارزوهاش نباشه ان شالله

@hananhe  رسیدن به تمام حاجاتش هرچی که تو ذهنشه و لبش پر از خنده باشه

@shadi020  ‍  هرچی که تو ذهنشه موفق باشه و به هدفاش برسه و از ته دل بخنده

@ayda_007 ازدواج کنه باایمان به زودی به امیدخدا و لبش پراز خنده باشه و داخل حرم اقاامام رضا عقد کنه

@fatibano79 دوست عزیزم ان شالله خودش همسرش بچه ش عاقبت بخیر بشن به سلامتی بچه ش دنیا بیاد و همیشه شاد باشه

قرررربونتتتتت برم‌ مهربون خوش قللللللب خدا حاجاتتو روا کنه و هرحاجتی داری خداوند بهت بده

خدا نکنه گلی جان، انشاالله به حق امام حسین و امام زمان عج الله همه به حاجاتشون برسن. الهی آمین یا رب العالمین

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

استارتر عزیز به نیت شما و تمام دوستانم و عزیزانی که داخل تاپبک هستن زیارت عاشورا خوندم خیلییی التماس دعا دارم بچه ها لطفا منم فراموش نکنید خداروشکر این ایام متوجه شدم که دنباهنوز خوبیاشو داره خیلیا داوطلب میشن برای همدیگه دعا میکنن الحمدالله

التماس دعا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792