2777
2789

تویزد بهترین ماهرترین متخصص زنان و فوق تخصص زنان ونازایی کیه اسم و ادرس مطب شماره نوبت دهیش لطف میکنید خواهران خواهشن ووسه درمان کیست و اندومتریوز میخوام و خونریزی دارم ۴ماهه خواهشن بهترینو معرفی کنید ادرسشم بگید کجاس دقیق

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر عباس افلاطونیان  تو مرکز ناباروری هستش  میتونی ازش وقت بگیری  خیابون صفاییه

ب مجردا هم وقت میده؟جداشدم من اخه واسه درمان میرم شوهر ندارم برم درمان میکنه یان اخه شنیدم افلاطونیان واسه نازایی هس فقط

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
ساکن یزدی شما

ن مسافرم میخوام بیام اونجا دکتر دکتر خودم گف حین عمل تخمکهاتو واسه همیشه ازدست میدی و عملو باید بکنی خاه ناخاه برگشتم داره بیماریت ولی خونریزی دارم درد شدید میخام ماهرترین دکتر یزدو بگید برم ببینم اون چی میگ

ب مجردا هم وقت میده؟جداشدم من اخه واسه درمان میرم شوهر ندارم برم درمان میکنه یان اخه شنیدم افلاطونیا ...

خب اندومتریوز هم نازایی میاره 

چرا که نه برای دکتر فرقی نداره

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
خب اندومتریوز هم نازایی میاره  چرا که نه برای دکتر فرقی نداره

شده مجردا برن پیشش عمل اندومتریوز بکنه و کیست؟دیدی شما تاحالا گلم

شده مجردا برن پیشش عمل اندومتریوز بکنه و کیست؟دیدی شما تاحالا گلم

ببین من خودم اندومتریوز دارم 

این بیماری که درمان ندارد باید کنترل بشه ، من پیش ایشون نرفتم چون مرد بود همسرم اجازه نداد ولی شنیدم خیلیا میرم پیشش

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
ببین من خودم اندومتریوز دارم  این بیماری که درمان ندارد باید کنترل بشه ، من پیش ایشون نرفتم چو ...

چطور کنترلش میکنی من خونریزی دارم ۴ماهه یکسر با قرص بخام قطعش کنم بعد یک هفته از قطع قرص شروع میشه شدید نیست ها ولی یکسر هست دگ درد و سوزش واینا دارم بنظرت چکا کنم.

جز ایشون دکتر دگه ای سراغ ندارید کارش عالی باشه اسمی ادرسی شماره مطبی؟

اگر نیاز به لاپراسکوپی داره دکتر عطیه جواهری خیلی خوبه 

دکتر جواهری ، افلاطونیان و .... همه از دکترهای مطرح هستند که توی بیمارستان نازایی مادر ویزیت میکنن البته مطب شون هم میتونی بری

آدرس مطبش هم توی اینترنت بزنی میاد ، البته جواهری خیلی سخت نوبت میده فکر کنم جمعه ها و دوشنبه ها ساعت ۱۲ شب بری سایت دکتر دکتر برای روز بعدش نوبت بده بهت 

البته من بچه یزد نیستم دقیق نمیدونم بازم نظر بقیه مهم تره

اگر نیاز به لاپراسکوپی داره دکتر عطیه جواهری خیلی خوبه  دکتر جواهری ، افلاطونیان و .... همه از ...

ازلاپاراسکوپی گذشته ازمن اول گفتن لاپاراسکوپی چن تاپزشک دیدن گفت باید عمل باز انجام شه ب شدت چسپندگی داری هیچی ت شکمت مشخص نی تخمدانات مشخص نیست همه چی باید عمل باز بشی  و خطره چون تخمک هاتو واسه ازدست میدی عمل کنی نازا میشی بالکل موندم چ کنم واسه خونریزیم برمم لااقل ‌کاش شمارهوافلاطونیان یکی میداد نوبت میگرفتم من بیام خونه نداریم اونجا هزینه ها زیاد خداکنه بشه یکجور نوبت گرفت

چطور کنترلش میکنی من خونریزی دارم ۴ماهه یکسر با قرص بخام قطعش کنم بعد یک هفته از قطع قرص شروع میشه ش ...

دکتر مهدیه مجیبیان 

مطلش هم تو خود بیمارستان مجیبیان هست 

اینم کارش عالیه

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌