2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها  چی میشد.. هرچی که دلمون میخاست همون اتفاق میافتاد. بدون حرص خوردن... من بعضی موقع ها میگم کاش میرفتم تو اسمونا پیش خدا.. خواسته هامو نشونش میدادم خدام برام امضا میکرد... بعد میومد.. این حس پرواز کردن و رفتن پیش خدارو از بچگی داشتم... 

بچه ها  چی میشد.. هرچی که دلمون میخاست همون اتفاق میافتاد. بدون حرص خوردن... من بعضی موقع ها می ...

به این فک میکنم اصلا چرا باید این دنیا باشه ک این همه ادم درد بکشن برا مشکلاتشون ...چرا این بازی باید باشه میشد ما نباشیم یا در بهترین حالت باشیم همه راضی مثل این رویای بچگی تو

اره کشور شادی نیستیم خدایی

منم امشب بغضم گرفته دلم میخواد ب یع بهونه ایی بشینم گریع کنم.همش دارم فکر میکنم و حرص میخورم.ب خودم میگم الان چرا دارم جوش میزنم اون ک نمیفهمه درک نداره.ولی بازم نمیتونم.۲۰سالمه ناراحتی قلبی گرفتم قلبم درد میکنه ولی‌ نمیبره دکتر همش بهونه میاره

هعی خدا چقد سخته چندتا دردو باید تحمل کنی هم درد جسمی هم روحی.

بخدا جَوونای کشور های دیگه رو میبینم میگم خوش ب حالشون چقد شادن میرقصند میگردم(دختراشون)ولی دخترای ایران بیشترشون غمگینن زیر بار مشکلات.

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))

هعی

منم خیلی خسته ام خیلی

دلم میخواد بخوابم یا پانشم یا میشم ببینم همه چی تغییر کرده

هم برای خودم هم برای بقیه 

خیلی ناراحتم بی انگیزه ام خسته ام و علتشم طولانیه و نمیدونم

فقط میدونم یه مرده متحرک شدم😶🙂🥲

به این فک میکنم اصلا چرا باید این دنیا باشه ک این همه ادم درد بکشن برا مشکلاتشون ...چرا این بازی بای ...

اره بخدا.. کاش همون بچگی میموندیم...میرفتیم بازی با داداشا خواهرا... الان جوری شدیم که ناراحتی خودمون هیچی.. غم وغصه اونارو هم باید بخوریم..