2777
2789
عنوان

طرز استفاده ی تونر؟

2244 بازدید | 8 پست

سلام خوشگلا میگم که تونر رو قبل از خواب بزنم تا صبح تونر رو پوستم باشه بخوابم مشکلی پیش نمیاد؟ چون نوشته نیازی به آبکشی نداره 

تونر جوش و جای  رو درمان می‌کنه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تونر رو بعد از شستن صورتت باید بزنی معمولا شبا میزنن من شبا میزنم برای پاک شدن بهتر صورتته داخل منافذ پوستتو پاک میکنه که با شستشو پاک نمیشه ولی همین مانع جوش میشه ولی نمیدونم جای جوشو خوب میکنه یا نه

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

تونر حتما استفاده کنید واقعا یه جورایی واجبه استفادش بعد شستشوی صورت از تونر استفاده کنید بعضی دوستان کارای عجیب غریب میکنن بعد میگن چرا پوستمون خراب میشه 

تونر هم سعی کنید برند های خوب بخرید مثل سراوی درسته گرون تر هستن ولی واقعا عالین من تقریبا همه ی برند های ایرانی و خارجی و استفاده کردم کلا سراوی اوردینری ، کوزارکس ، کلینیک و ایزدین اینا از همه بهتر بودن به هر کی هم معرفی کردم استفاده کردن راضی بودن 

فقط اینکه این برند ها فیک خیلی خیلی زیاد دارن حتما از جای معتبر بگیرید 

من خودم چند بار از پیج ها خریدم فیک فرستادن مرجوع کردم 

یه سایتی هست الان دو ساله از اونجا میخرم همه چیزشون اصل بوده نمایندگی سراوی هستن 

تو گوگل بزنید سراوی ایران یا نمایندگی سراوی میاره براتون مشورت هم بگیرید از مشاوراشون