zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 396 عنوان سونوگرافی 102 بازدید | 11 پست شده نوبت سونو تون مال سونو واژینال بوده باشه...دکتر بگه برو سونو تو شکمی انجام بده...؟؟ سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه 1402/05/03 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 396 باردارم سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 396 مگه چی شده که دکتر این حرف رو زده روزی که رفتم دکتر گفتم لک بینی دارم..گف برو واژینال چونک هنو ۷ هفته بودماما نوبت سونوم افتاد واسه هفته ۸ بعد رفتم ی دکتر دیگه ک اون گفت واژینال نرو شکمی هم نشون میده.. سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 396 تو سیستم ثبت کردالان نمیدونم فردا میخام برم با نوبت قبلیم میتونم شکمی سونو بدم یا ن سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 396 بارداری بخاطر همونه چون میترسن انجام بدنش اره ب دکتر دیگه ک گفتم گفت اصلا نباید واژینال مینوشته سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
فاطمه_جون_هستم عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 3811 اره ب دکتر دیگه ک گفتم گفت اصلا نباید واژینال مینوشته اره نگران نباش چیزی نیس ایشالا
اورهاان عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 639 روزی که رفتم دکتر گفتم لک بینی دارم..گف برو واژینال چونک هنو ۷ هفته بودم اما نوبت سونوم افتاد واسه ... خب خودتم داری میگی دیگه.برا قلبوجنین هفته شش و هفت سونو واژینال میکنن.اما هشت هفته سونو شکمی توهم چون هشتی گفته شکمی خدایا شکـرت😍خدای من مواظب عزیزانم باش...همسرم و پسرم تموم دنیای منن❤️
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 396 خب خودتم داری میگی دیگه.برا قلبوجنین هفته شش و هفت سونو واژینال میکنن.اما هشت هفته سونو شکمی توهم چو ... من سوالم اینه ک نوبت گرفتم واسه واژینال..میتونم برم بگم اینو شکمی کنه؟؟ سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
اورهاان عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 639 من سوالم اینه ک نوبت گرفتم واسه واژینال..میتونم برم بگم اینو شکمی کنه؟؟ اره بابا مشکلی نداره که خدایا شکـرت😍خدای من مواظب عزیزانم باش...همسرم و پسرم تموم دنیای منن❤️