2777
2789
عنوان

چاااقیییی

76 بازدید | 6 پست

سلام دیگه خسته شدم کسی اینجا عمل اسلیو یا بای پس انجام داده رازی بوده کلی رژیم گرفتم باشگاه رفتم بیفایده بوده الان رباطم پارست تنبلی تخمدان دارم در معرض دیابتم اونم فقط با ۲۷ سال سن 

💙💙💙💙

همون تنبلی تخمدان باعث چاقیه وون درمان کن لاغرم میشی  زیر نظر دکتر متفورمین بگیر البته باید تایید کنه سرخود نمیشه هم لاغرت میکنه هم تنبلی تخمدان درمان میکنه ‌.

عمل هم برای ‌کسی که تنبلی داره زیاد فایده نداره به نظرم چون مشکل جایی دیگست 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
همون تنبلی تخمدان باعث چاقیه وون درمان کن لاغرم میشی  زیر نظر دکتر متفورمین بگیر البته باید تای ...

تنبلی درمان نداره دارو هرمونی دادن بدتر چاق شدم 

💙💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی درمان نداره دارو هرمونی دادن بدتر چاق شدم 

نه داروی هورمونی نخور عزیز بدترت میکنه ، برو دکتر خوبی پیدا کن و حتما بهش بگو بهت متفورمین بده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
نه داروی هورمونی نخور عزیز بدترت میکنه ، برو دکتر خوبی پیدا کن و حتما بهش بگو بهت متفورمین بده

متفرونینم رو انسولین تاثیر داره و ترشحشو بهم میریزه 🚶🏻‍♀️

💙💙💙💙

چند ساعته دنبال همیچن تاپیک بودم ک شراطیمو داشته باشه ترو خدا بیا بگو مشکل هورمونی داشتی  عمل کردی لاغر شدی چطوره؟دیگه خسته شدم از چاقی و موهای زایدو ریشو هزار کوفت زهرمار دگه🙂

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  
چند ساعته دنبال همیچن تاپیک بودم ک شراطیمو داشته باشه ترو خدا بیا بگو مشکل هورمونی داشتی  عمل ک ...

سلام عمل کردم از ۱۰۸ رسیدم به ۷۰ 

زانو دردم بهترر شد 

قند و فشارم کنترل شدهتنبلیم بهتر شده ولی هنوز کامل درمان نشده 

پوست شکمم خیلی افتاده 

بعضی وقتا سرگیجه و ضعف دارم 

ولی در کل اگه برگردم عقب بازم عمل میکنم 

💙💙💙💙