2777
2789
عنوان

باشگاه و رژیم

103 بازدید | 10 پست

سلام به دوستان عزیز 🌺

من یه ماه رژیم گرفتم حدود 5 کیلو کم کردم تو اون یه ماه ولی بعدش اصلا کم نکردم با اینکه دقیق و درست رعایت کردم اون رژیم رو شما نمیدونید مشکل چیه؟ 

الان یه ماهه باشگاه میرم یه روز درمیون بدنم خوب داره جمع و جور میشه ولی وزنم فقط دو کیلو کم کردم! این طبیعیة؟ شما اگه باشگاه رفتین چقدر طول میکشه حدود ده کیلو تا 15 کیلو آدم کم کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استوپ‌ وزنی گرفته بودی طبیعیه بعدش الان داره سایز تغییر میکنه چون حجم چربی و عضله فرق داره ممکنه ۱ کیلو چربی کم کنی ۱ کیلو هم عضله بسازی چون حجم چربی بیشتره وزنت تغییر نمیکنه ولی سایز چرا

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اولا آفرین و امیدوارم موفق باشید و به نتیجه دلخواه تون برسید و بعدش فقط اراده و ادامه تو هدف تون ؛ وزن و سایز تو رژیم و ورزش خیلی پیچیده اس برعکس چیزی که فکر میکنیم و اصلا نگران نباشید با گذشت یه مدت بدن واکنش نشون میده و ایست میکنه همون استپ وزنی معروف خودمون که اتفاقا اگه ادامه بدید قشنگ عین ماه اول تون چند کیبو کم میکنید و رفته رفته بدن تون قوی و خوش عضله میشه