2777
2789
عنوان

ارتودنسی

168 بازدید | 14 پست

سلام، من چندوقت پیشم راجع به عکسهای قبل از ارتودنسی پرسیده بودم، الان راجع به خود ارتودنسی میخواستم بپرسم چون به تصمیم قطعی رسیدم که انجام بدم. اگه کسی تجربه داره ممنون میشم تجربه هاشو بذاره، بعد اینکه من شنیدم مثلا رو فرم فک و لب تاثیر داره، میشه بگین این درسته یا نه؟ چون من فکم مشکلی نداره ولی وقتی میخندم یکمی انحراف فک دارم انگار یعنی خود پزشکش گفت مشکل نداره فکم ولی خب مثلا اینجورمشکلات خفیف با ارتودنسی درمان میشه؟

نه عزیزم ارتودنسی روی فک تاثیر نداره اون جراحی خودشو داره

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم بچه بودم فک بالام تنگ بود دندان ها بهشون فشلر میامد اورتدنسی کردم فک بالا باز شد البته دندان های عقلم کشیدم بعدا چون نهفته بودن 

الانم پسرم مثل خودم شده باید اورتدنسی بشه 

کلی عکس و اینا باید بگیری و مشورت با دکتر 

من دکتری که پسرم بردم دیروز برای بزرگسالان هم مشورت میداد

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من خودم بچه بودم فک بالام تنگ بود دندان ها بهشون فشلر میامد اورتدنسی کردم فک بالا باز شد البته دندان ...

آها منم باید بچه بودم انجام میدادم ولی مشکل من شدید نبود اونموقع. چندسال پیش باید میرفتم دیگه بخاطر کرونا نشد حالا الان میخوام انجام بدم، من دهنم کوچیکه و فضای دندونای بالام کمه بخاطر همین دوتا دندون بالام روی همن ولی از دندون وسطم تا اخرش صافه و روی پایینیا خوب جفت میشه، مشکلم همون دوتا دندون روهمن و کنارشم یه فضای خالیه، دندونیم نمیکشه دندون عقلم جراحی میکنن برمیدارن که جا باز بشه و مینی اسکرو هم میذارن. دوره درمانشو به من گفت دوسال، اگه سن کمتر انجام میدادم زودتر بود؟ 

آها منم باید بچه بودم انجام میدادم ولی مشکل من شدید نبود اونموقع. چندسال پیش باید میرفتم دیگه بخاطر ...

برای پسر منم گفت دو سال بستگی به همکاری بچه داره 

احتمالا فقط فک بالات اورتدنسی بخواد

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
برای پسر منم گفت دو سال بستگی به همکاری بچه داره  احتمالا فقط فک بالات اورتدنسی بخواد

نه دندونای پایینمم مرتب نیست ولی خیلی بد هم نیست، برای من گفت هردوفک ارتودنسی میخواد

دندونام از جلو اینطوریه

عکستون نمیاد متاسفانه

نه دندونای پایینمم مرتب نیست ولی خیلی بد هم نیست، برای من گفت هردوفک ارتودنسی میخواد

خب که اینطور ولی فکر کنم اول کلا فک بالا را انجام میدن نگران نباش اگه همکاری کنی شاید زودتر از دو سال هم بشه چون شما بزرگسالی رعایت یک چیزاییش برات راحتتره قطعا

خب که اینطور ولی فکر کنم اول کلا فک بالا را انجام میدن نگران نباش اگه همکاری کنی شاید زودتر از دو سا ...

نمیدونم چرا عکسم نیومد، چون تاحالا هم عکسی اپلود نکرده بودم تو این سایت. مرسی از توضیحاتتون❤️ من مینی اسکرو هم نیاز دارم که اون دندونه زیریم حرکت کنه و یه دندون عقلمم جراحی میکنن که جا باز بشه، یه مدت حرکتش رو بررسی میکنن و اگه دندون زیریه حرکت نکرد.. میکشن اون دندونو، من دندون های شیریمم خیلی دیر همشون افتاد یعنی اخریشو ۱۶سالگی کشیدم :( بعد این اخرین دندون شیریه که بود دندونی که اونجا باید درمیومد جاش جا نداشت و بالای یه دندون اصلی دراومد، بعد خب الان این دوتا روهمن دیگه. همونموقع باید میرفتم دندونپزشک ولی خب بازم دهنم کوچیکه و کلا اونم زودتر میفتاد بازم رو هم بودن. حالا دوفکمو ارتودنسی میکنم دیگه، رعایت کردن منظورتون مثلا بهداشت دهانه ؟ بچگی آره سخته یکم ولی من شنیدم طول درمان کوتاه تره اونموقع 

نمیدونم چرا عکسم نیومد، چون تاحالا هم عکسی اپلود نکرده بودم تو این سایت. مرسی از توضیحاتتون❤️ من مین ...

اره مثلا پلاک دهانی را بذاری چند ساعت و از این جور رعایت ها برای پسر منم دندون دائمی نهفته داره بعدا باید جراحی کنیم ولی اول باید فکش یک کم باز بشه 

نگران نباش ارزشش داره