2821
2789
عنوان

عکس موهاام❤️😃

246 بازدید | 18 پست

دوستان سلام من حدود ۲ سالیه موهامو کوتاه نکردم ولی قبلش به مدت ف،۵ سال هرسال موهامو تا گردنم میزدم الان موهام از لحاظ رشد خوبه اما پایینش خشکی داره و باعث میشه بد فرم وایسه 

بیرون هم میرم نمیتونم موهامو باز بزارم چون زود حالتشو از دست میده 

عکس موهامو میزارم یه بخشیش رو ببینید و اینکه من مدام موهامو میبافم راهکاری دارین ازاین خشکی خلاص شم و انقدر بد نمونه؟

زندگی مثل آیینه است☁️✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتی

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

لایک پلیز

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇