2777
2789
عنوان

سگمم‌....

1127 بازدید | 79 پست

خونمون اپارتمانیه 

پد گذاشتم جیش نمیکنه از اخر تو دسشویی گذاشتم  بغلش میکنم میبرمش چون اونجا دوست نداره ولی خب تو دسشویی جیش میکنه  ولی دوست نداره بره چکار کنم 

از یه طرفم اگه پد گوشه خونه کنار در بزارم خجالت میکشه جیش کنه که ببینیم  و جیش نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجابزارنبینین

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

منم سگ دارم ولی بلده جای خودش دستشویی کنه بهش یاد بده پدش و جایی بزار‌که توی دید نباشه خجالت نکشه

تنها جاش دسشوییه که بدش میا  نمیاد مگر اینکه بقلش کنم .

واسش قطره ادرار بگیر هرجا بریزی همونجا جیش میکنه.

بزار توی حمام یا دستشویی خونتون جیش کنه خیلی راحتتره

.به نام خدای رنگین‌ کیان .کاش بد نشود آخر این قصه ی بد . ایران همیشه عزادار.ایران همیشه گریان.ایران همیشه غمگین.
واسش قطره ادرار بگیر هرجا بریزی همونجا جیش میکنه. بزار توی حمام یا دستشویی خونتون جیش کنه خیلی راحت ...

قطرش ریختم رو پد تو دسشویی و جیشم میکنه فقد بدش میاد که بره

قطرش ریختم رو پد تو دسشویی و جیشم میکنه فقد بدش میاد که بره

من واسش از این دستشویی های توری گرفتم گذاشتم توی حمام چند بار قطره ریختم در حمان هم همیشه بازه دیگه عادت کرد بره.

سگ منم روی پد جیش نمیکنه بدش میاد.

.به نام خدای رنگین‌ کیان .کاش بد نشود آخر این قصه ی بد . ایران همیشه عزادار.ایران همیشه گریان.ایران همیشه غمگین.
من واسش از این دستشویی های توری گرفتم گذاشتم توی حمام چند بار قطره ریختم در حمان هم همیشه بازه دیگه ...

سگ من جیش میکنه روی پدش ولی پدش دسشوییه خوشش نمیاد بره

سگ من جیش میکنه روی پدش ولی پدش دسشوییه خوشش نمیاد بره

انقدر بزارش همونجا عادت کنه.زمان میبره ولی عادت میکنه